Kulaklık ses ayarı daha önemli benim için şuan razer blackshark v2 x kullanıyorum sence geçsem fark hisseder miyim? Yavaştan bozulmaya başladı çünkü razer
DartTech ve Hepsiburada rezilliği devam ediyor 3. kez talep olumsuz sonuçlandı ve sebebi DOA raporunun ıslak imzalı olması gerektiği ama zaten attığım belgede ıslak imza var ve üstüne RMA numarası tek başına yeterli. Tekrardan müşteri hizmetlerini aradım ve söyledim konuşan kadın "haklısınız ben...
3 ay önce MSI Prestige A16 AI+ A3HMG laptopunu hepsiburada üzerinden DartTech isimli satıcıdan sipariş etmiştim. İlk geldiğinde bir sorun yoktu ama 3 ay sonra laptoptan hiçbir şekilde ses gelmiyordu. MSI ın yetkili servisi olan ServisPoint'e gönderdim. Her şeyini düzelttiklerini söyleyip...
Lenovo Yoga Pro 7 14AKP10 Amd Ryzen Aı 7 350 32GB Ram 1tb SSD 14,5" OLED 83KG000GTR Freedos Taşınabilir Bilgisayar 60K
Macbook Air M4 16GB 512 GB SSD 13.6" MW0X3TU/A Gümüş 55.5K
Oyun oynanmayacak. Şarjı uzun giden. Dersler ve dizi film izlemek için kullanacağım. Macbook bazı uygulamalarda...
Merhabalar. Turknet gigafiber İnternetini kullanıyorum. Ethernet kablo veya modemin yakınında 900mbpsleri görebiliyorum ama modemden uzak yerde hız 10 lara kadar düşüyor. çok fiyatının yüksek olmayan router önerir misiniz? bütçe maximum 2000tl
Merhabalar.
Kablonette 3000tl lik cayma bedeli var. docsis altyapısı kullandığım için türkneti aradığımda fibere geçilemez uyumsuz olduğundan dedi. yeni internet sağlayıcı olarak geçersem de cayma bedeli karşılanır mı?