Yeni monitör aldım renk ayarlarını yapayım dedim de yeni aldığım monitör ana ekran ama renk profilinde 2. ekran olarak görünüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Modemi yeni aldım her şey güzel hoşta modemin altı fırın gibi elimi uzun süre üzerinde tutamayacak derecede ısınıyor. Bu normal mi? çözümü var mıdır? ileride sorun yaratır mı?
Şuan da kullandığım monitörün paneli ölünce (bilgisayarı her yeniden açtığımda ekranda siyah çizgiler çıkıyor bir kaç dakikalığına) bir monitör arayışı içerisine girdim.Aslında Asus TUF VG27AQZ bu monitörü almayı düşünüyordum fakat fiyat farkına değeceğini düşünüp bunu sipariş geçtim. Sizce iyi...
Ürün dün ulaştı elime. Bende bilmiyorum ki varsa öyle bir durum kesin bilen aydınlatırsa beni güzel olur
1679733556
Kesin alınacağını bilsem gönderirim eski monitörüm duruyor daha samsung lc27hg70 onunla idare ederim iade alınana kadar ama işte kesin alırlar mı bu sebebten ötürü
Arkadaşlar itopyadan aşağıya linkini bırakacağım monitörü aldım. Gsync açınca aşırı derecede flicker oluyor ekranda gsync kapatınca normal haline dönüyor ve bu durum beni aşırı rahatsız etti.Bu sebebten ötürü monitörü iade alırlar mı acaba? İade alınırsa direk Dell'in S2721DGFA monitörünü almayı...
Fps oynamıyorum mmorpg lost ark oynuyorum imzamdaki monitör ile 21:9 a alınca oyunu alttan üstten siyah çizgiler çıkıyor o yüzden ultra wide monitöre geçmeyi düşünüyorum
1679391123
Arkadaşlar fikri olan yok mu bugün sipariş vermeyi düşünüyorum
İmzamdaki monitörden ultra wide monitöre geçmek istiyorum. Aklımda şu model var
MSI Optix MAG342CQR 34
https://www.incehesap.com/msi-optix-mag342cqr-34-va-uwqhd-curved-gaming-monitor-fiyati-50635/?ref=akakce&v=1.42.4
Bu fiyat aralığında bundan daha iyisi yok gibi varsa bilen öneri yapabilir mi?