Merhaba,
OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Taksitli almayacağım, Asus ROG modelleri hoşuma gidiyor. Başka marka düşünmüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı ve aralarından hangisi tercih edilmeli ...
Scroll baya sağlam. TTC Gold kullanılmış o da en sağlam scrollardan ve toz geçirmiyor ama biraz sert hissi var scrollun. Uzun vadede ne olur onun için yorum yapamayacağım.
Memnunum genel olarak. Beğenmediğim yanı uzatma kablosu olmadan direkt dongle'ı takıp kullanamıyoruz. Uzatma kablosuyla kullanabiliyoruz dongle'ı. Onun haricinde biraz küçük bir mouse, serçe parmağımı tam koymaya yer kalmayacak kadar küçük hani, o yüzden elinizin ölçüsüne göre alın derim. Bundan...
Kupon kodu ürünle uyumsuz olanlar veya ürün fiyatı düşmeyen arkadaşlar pcden siteye daha önce giriş yapmadığı bir gmail hesabıyla üyelik açsınlar.
Ödeme sırasında kartını kabul etmeyenler açtıkları aynı hesaba mobil uygulamadan girip ödemesini tamamlayabilir.
Mchose düşünüyorum fakat realtek mcu pek içime sinmiyor. Mchose L7 pro(ultra değil) modeli 8k hz olmasına rağmen maksimum 6800hz verebilmiş
Kaynak :
Dakika 4:20
Sağolun hocam ama baktığım kadarıyla mouse'un mcu bilgisi yok ve switchleri omron optik switchlere göre daha düşük kalitede. Sadece sensör açısından bakmak doğru olmaz.
Selamlar,
Mevcutta kullandığım Furylevel z1 mouse'mı sattım. Açıkçası elime uygun değildi ve bu mouse Logitech g pro superlight 2 shape ile aynı. Bu yüzden kendime uygun shape'de bir mouse almak istiyorum.
El ölçülerim : 18cm uzunluk , 7.5cm genişlik
Tutuş şeklim : claw grip
Piyasaya baktığımda...