knifeqa isimli üyenin son içerikleri

1. knifeqa

ASUS ROG Strix OLED hangisi tercih edilmeli ?

almadım, grey banding , kısa sürede burn in vs. çok fazla olumsuz yorumla karşılaştığım için IPS'den devam etmeye karar verdim.
  2. knifeqa

İPhone 15 dokunmatik sorunu

Evet aynı durum bende de var. Androidden geçtim, bir tık rahatsız etti beni de.
  3. knifeqa

karar veremedim hocam. amazonda indirime girerse WOLED olan modeli (XG27AQDMGR) almayı düşünüyorum. ölü piksel vs. durumunda kolay iade için
  4. knifeqa

qd-oled / woled olmasıyla mat ekran olmasının bir bağlantısı var mı ? yoksa ikisi de glossy mi ? mat ekran için çok fazla olumsuz yorum gördüm
  5. knifeqa

Merhaba, OLED bir monitör almayı düşünüyorum. Taksitli almayacağım, Asus ROG modelleri hoşuma gidiyor. Başka marka düşünmüyorum. Sizce bu fiyata alınır mı ve aralarından hangisi tercih edilmeli ...
  6. knifeqa

Scyrox V8 vs Mchose L7 Ultra

Scroll baya sağlam. TTC Gold kullanılmış o da en sağlam scrollardan ve toz geçirmiyor ama biraz sert hissi var scrollun. Uzun vadede ne olur onun için yorum yapamayacağım.
  7. knifeqa

❌İndirim Bitti! Samsung 27" inç OLED 2K 0.03ms, 360Hz - 26.999 TL

İyi anlamda bir fark mı hocam, hangisi daha akıcı ?
  8. knifeqa

Memnunum genel olarak. Beğenmediğim yanı uzatma kablosu olmadan direkt dongle'ı takıp kullanamıyoruz. Uzatma kablosuyla kullanabiliyoruz dongle'ı. Onun haricinde biraz küçük bir mouse, serçe parmağımı tam koymaya yer kalmayacak kadar küçük hani, o yüzden elinizin ölçüsüne göre alın derim. Bundan...
  9. knifeqa

🔥İndirim 🔥🔥🔥Attack Shark Cm02 Mousepad 195₺

Kupon kodu ürünle uyumsuz olanlar veya ürün fiyatı düşmeyen arkadaşlar pcden siteye daha önce giriş yapmadığı bir gmail hesabıyla üyelik açsınlar. Ödeme sırasında kartını kabul etmeyenler açtıkları aynı hesaba mobil uygulamadan girip ödemesini tamamlayabilir.
  10. knifeqa

Maksimum 4k bütçe ile kablosuz kulaklık önerisi

Burda 3.5k Link
  11. knifeqa

Mchose L7 ultra siparişi verdim. Scyrox v8 kullanan ve el ölçülerimiz benzer olan bir arkadaş varsa yorumunu bekliyorum
  12. knifeqa

Mchose düşünüyorum fakat realtek mcu pek içime sinmiyor. Mchose L7 pro(ultra değil) modeli 8k hz olmasına rağmen maksimum 6800hz verebilmiş Kaynak : Dakika 4:20
  13. knifeqa

Sağolun hocam ama baktığım kadarıyla mouse'un mcu bilgisi yok ve switchleri omron optik switchlere göre daha düşük kalitede. Sadece sensör açısından bakmak doğru olmaz.
  14. knifeqa

Selamlar, Mevcutta kullandığım Furylevel z1 mouse'mı sattım. Açıkçası elime uygun değildi ve bu mouse Logitech g pro superlight 2 shape ile aynı. Bu yüzden kendime uygun shape'de bir mouse almak istiyorum. El ölçülerim : 18cm uzunluk , 7.5cm genişlik Tutuş şeklim : claw grip Piyasaya baktığımda...
Geri