Bannerlord'da ne zaman en hızlı hızla mapte gezerken hedef değiştirsem oyun hızı orta seviyeye düşüyor tekrar f3 yapmak zorunda kalıyorum ama hep yapıp durmak can sıkıcı. Bunun çözümünü bilen biri var mı nasıl hep en hızlıda tutarım? Şimdiden Teşekkürler.
Bilgisayar freedos bilgisayarı açmak için flash bellekten windows 11 indiricem ama bios modunu açamadım. Bios modu monitöre mi bağlı kasaya mı bağlı ona göre ya teknosa yada gamegaraj müşteri hizmetlerine yazacağım. (F2 ye de f12 ye de tıkladım açılmadı)
(Veyahut nasil açacağımı söylemek de...
Windows 11 yükleyeceğim ki onu flash bellek ile yeni aldığım freedos cihaza aktarıp freedos cihazı açabileyim. Ama bilgisayara a fat32 indirdiği (4 gb üstü indireceğim dosya) ve cihazda neden olduğunu anlayamadığım bir şekilde biçimlendirme yapamadığım için bilgisayarın bu dosyayı bilgisayara...
Bilgisayar dün geldi bugün kurdum bu hatayı veriyor. Ekran kartının çalışmadığına dair şüphelerim vardı. Bu şeylerin üstüne birde klavyeyi okuduğuna emin değilim galiba klavyeyi de okumuyor. İkisi için de bir çözüm var mı?
Ürünün paketinde ince de olsa bir yırtılma var açarken yüksek ihtimal iade kabul etmeyecekler. Jelatin falanda söktüm. Pazartesi tamirci umarım takar ben becerememişimdir. Ama 10-15 k yi çöp eden gamegarajdan bir daha bir ürün alacağımı sanmıyorum
1721513482
Saolun hocam. O riske girmem...
Ekran kartı girmiyor. Girse test edeceğim ama girmiyorken test edemem. Pazartesi bir bilgisayar tamircisine götürmeyi düşünüyorum
1721513199
Ekran kartı girmiyor. Girse test edeceğim ama girmiyorken test edemem. Pazartesi bir bilgisayar tamircisine götürmeyi düşünüyorum.