Asus rog strix g16 5070ti laptop için kullanılır mı sanki bu laptoplarda soğutucu kullanmak yerine altını kaldırmak daha iyi diye duymuştum ama tam bilmiyorum bu ürün bu laptopta işe yarar mı çünkü ısınıyor laptop oyun oynarken
Merhaba 3 in 1(kablolu, 2.4 ve bt) klavye fare arayışındayım ürün başı 1000 1500 civarı düşünüyorum takım da olabilir ayrı ayrı da olabilir, en önemli konu şarjlı olması, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bugün yeni aldığım asus rog strix g16 laptop elime ulaştı, freedos geldiği için orjinal windows alıp yükledim ama harici ekran kartı aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Nvidia driver indirip yüklemeye çalışıyorum fakat no nvidia gpu is detected on your system diye hata veriyor, biosa girdiğimde...
Kablolu-kablosuz type-c girişli, Bluetooth ve 2.4ghz bağlantılı klavye fare seti arıyorum yada ayrı ayrı da olabilir. Laptop aldığımdan çok fazla bütçem kalmadı bu yüzden taksite uygun olursa daha iyi olur. Önceliğim pilli olmaması şarjlı olması
asus rog strix g16 r9-8940 hx/32gb/1tb rtx 5070 ti 165hz bu laptop nasıldır fiyatı 90bin 9 taksit var almayı düşünüyorum daha önce daha düşük fiyatlara satıldı mı veya şuan daha düşük fiyatlı olanı var mı bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
https://www.trendyol.com/game-garaj/slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-dos-gaming-laptop-p-940595953
bunu 68bine kaçırdıktan sonra gamegaraja üzelerek bakıyorum :)