Knnmw isimli üyenin son içerikleri

1. Knnmw

Çözüldü✓ Logitech F710 neden kötü, benzer fiyatlara daha iyisi var mı?

1800e fantechler var bir de arada bu kol stoğa geliyor baya iyi diye biliyorum ben. Şu an alacak olsam f710 almam ama bende uzun yıllardır var bir kere bozuldu garantiye gönderdim adamlar direkt sıfırı ile değişti bozulan kolu da almadılar üstüne bozulan kol düzeldi evde iki tane f710 oldu :D...
  2. Knnmw

Musroom apparel güvenilir mi ?

şehinşahla falan iş birlikleri var şikayet varda da fena değiller gibi ama bilemiyorum direkt alan birinden geri dönen olsa güzel olur.
  3. Knnmw

Musroom apparel güvenilir mi ?

https://mushroomapparel.com/mushroom-gray-fur-zip-hoodie Şunu gördüm çok hoşuma gitti alan var mı siteden bir şeyler ?
  4. Knnmw

Discord hesabı devre dışı bırakıldı

Açtılar hocam chatgpt yardımıyla ticket attım 1 saatte falan geri aldım. Ne yalan söyliyim hiç umudum yoktu yeni hesabı açmıştım bile.
  5. Knnmw

Windows PowerShell açılıp 1-2 saniye sonra tekrar kapanıyor ?

Cookieden yapmışlar zaten yoksa o kadar kolay girilememesi lazım. 1770826946 Sağ olun.
  6. Knnmw

şu dodi ve fitgirlin orijinal linklerini atabilir misin hocam özelden bari bir yere kaydedeyim ben onları.
  7. Knnmw

Discordda hallolmuş ticket atmamla.
  8. Knnmw

Hepsi öyle bu arada hatta dcde mail doğrulama uygulaması ayrıyetten sms vardı onlara işlemiyo herhalde. 1770823473 yaptım hocam yaptım insta gitmeden önce yapmam gerekirdi aslında ama ders çalışmaktan beynim erimiş herhalde hiç aklıma gelmedi.
  9. Knnmw

Hocam bu arada virüs yok gösteriyor ama benim önce dc çalındı sonra insta gitti :D Maillerin şifrelerini değiştirdim başka ne yapayım önlem olarak
  10. Knnmw

Şöyle bir mesaj geldi umarım bir iki güne açılır hesap değişmekle uğraşasım gelmiyor
  11. Knnmw

arkadaşız + aynı sunucudanız üstüne o gizlilik şeysi de okey yani
  12. Knnmw

şifreyi değiştir demiş değiştikten sonra kendiliğinden açılır mı ?
  13. Knnmw

Hesap çalınmış bir tur dolandırıcılık mesajları atılmış tabi neyse ben hesabı geri aldım şifreleri falan değiştim ama dc hesabı devre dışı bırakmış bunu nasıl açabilirim ? Birde uygulamadan dcye giriş yapabiliyorum (şifreyi yeni değiştim) ama webten giriş yapamıyorum neden olabilir
  14. Knnmw

1770816679 @GUSE Dün onu hallettim de dc gitmiş galiba kimseye mesaj atamıyorum bunu nasıl düzelttirebilirim birde ek var.
  15. Knnmw

Burada kırmızı renklileri mi kapatmam gerekiyor 1770764191 Sadece bu gözüküyor bunu kapatayım o zaman
Geri