Knnmw isimli üyenin son içerikleri

1. Knnmw

Dizileri Alt Yazılı Bir Şekilde Nasıl İndirebiliriz ?

en mantıklısı hocam ben bi netflix aldım ondan olanları tüketiyorum şu an invincible izliyordum primeım bitti ara verdim :D
  2. Knnmw

ya stremio diye bir şey vardı oradan olur mu acaba ? 1780501168 süreli derken hepsi 1 aylık işte
  3. Knnmw

hbo var hepsiburada premium ile geliyor netflix ve disneyi de item satıştan hesapla çözebiliyorsun onlardan sıkıntı olmuyor ulaşmasını bilene :D sadece bedavaya var mı acaba diye merak etmiştik.
  4. Knnmw

Bende sadece o yöntemi biliyorum zaten hocam. Birde üyelikli sitelerden direkt indirmek var. Keşke animelerdeki gibi gömülü altyazı olsa.
  5. Knnmw

@DogancanYr Hocam sizin bir bilginiz var mıdır ? 1780435800 diziyi düz indirip üstüne alt yazı ekleme işi yapılıyormuş galiba ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
  6. Knnmw

Arkadaşım Game of Thrones indirecek bilgisayarına yazın yazlığa gideceği için ama kaçak sitelerde alt yazıyla indirilmiyor diye biliyorum bunun nasıl yapıldığını bilen var mı ?
  7. Knnmw

Uygun Mouse Pad Önerisi

klasse gear al geç 1780249619 https://www.klassegear.com/products/klassegear-pro-gaming-mouse-pad?variant=41634273427546 şunun farklı bir tasarımını kullanıyorum markası da xrades porge gibi markalara göre daha iyi düz siyahı 500 civarıymış alın geçin bence dümdüz siyahta iç karartıyor ya...
  8. Knnmw

Valorant Aim Geliştirme

online ve rekabetçi olan her oyunda böyle bu ya çok takmayın bence de.
  9. Knnmw

Max 2k Kablosuz Mouse Önerisi

Ya arkadaşlar a9 plus mı bu mouse bir bakar mısınız ? Daha fazla para da koyamayız
  10. Knnmw

kardeşime alcaz benim yaşım önemli değil de o 9. sınıfa gidiyo
  11. Knnmw

eli çok büyük değil de tam ergenlik çağı boy atar diye düşünüyorum
  12. Knnmw

[H3 id='Fevell+Z1+kardeim+bakm+biraz+bunu+bulmu.']Fevell Z1 kardeşim bakmış biraz bunu bulmuş.[/H3] Bende a9 plus iyi diye biliyorum sizin başka önerileriniz var mı ? https://www.trendyol.com/genel-markalar/fevell-z1-26000dpi-2-4ghz-bt-wireless-kablosuz-gaming-oyuncu-mouse-beyaz-p-835870403
  13. Knnmw

Cs 2 sticker kombo yapmanın kolay yolları var mı ?

frontside misty vardı da bende hesabımı biri çalmış sıkıntı çıkmadan tüm skinleri sattım o yüzden de bir şeyler aliyim diyordum
  14. Knnmw

çok bilindik değil ya o yüzden uğraşcaz galiba ya da direkt güzel bi skin alırım slatele uğraşmam
  15. Knnmw

o kötü oldu ya feci üşeniyom bunlarla uğraşmaya
Geri