Knnmw isimli üyenin son içerikleri

1. Knnmw

🔥İndirim 🔥 3D YAZICI ALMANIN TAM ZAMANI 🔥

Bu makineleri alıp ne yapıyonuz yani bana alınıp kenarda duran şeylermiş gibi geliyor.
  2. Knnmw

Papara kapandı ne zaman açılır ?

18 yaşını doldurmadan kullanamazsın diyor. 1762108434 uygulamadan yapılıyor mu o
  3. Knnmw

ney kullanacaz biz 1762107304 Birde kayıt olmayı başardım ama hala durdurulu mu onlar
  4. Knnmw

Sipay'a da kayıt olamıyom ben anlamadım ki
  5. Knnmw

İçerideki paramı alayım da isterse direkt şirketi kapatsınlar umurumda değil valla
  6. Knnmw

18den sonra direkt enparaya geçmeyi düşünüyom zaten böyle cüzdan uygulamalarını sadece her ay abonelikten cashback almak için kullanırım anca. 5 aylık idare edecek bir şey lazım bana da.
  7. Knnmw

Bende açılmaz diye düşünüyorum içerideki parayı çekip farklı bir yere geçeceğim de naysi aktif kullanamıyom şu an 18 olmam gerekiyor. Mars ve Sipay iyi diyor millet siz ne diyorsunuz ?
  8. Knnmw

Arkadaşlar papara kapanmış paralar güvende falan diyor papara ama bunu çekebilmemiz için bir gün falan var mı birde paparanın en iyi alternatifleri neler ? Artı olarak şu an 17 yaşındayım martta 18 olcam o zamana kadar banka hesabı açıp onu kullanabiliyor muyum ?
  9. Knnmw

Hangi bisikleti almalıyım?

Biz zamanında ikinci elden 5kya mı 7kya mı ne almıştık bence o fiyat aralığında gayet okey ben tüm yaz kütüphaneye falan gittim işimi çok çok gördü birde bildiğim kadarıyla sayı arttıkça daha iyi oluyo pek bilgim yok maalesef modeller hakkında.
  10. Knnmw

Hangi bisikleti almalıyım?

xc150 bende var gayet güzel ama benim lastiklerin mi işi bitti yoksa yaşadığım yerde mı çok fazla deve dikeni var bilmiyorum ne zaman binsem patlıyordu artık binmiyorum.
  11. Knnmw

CS Floatda Satılan Skin Parası Nasıl Çekilir

Paparaya çekemiyorsun diye biliyorum.
  12. Knnmw

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

ignoreluyo ya alışverişi bir şey 001 diye bir şeyler çıkıyo
  13. Knnmw

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

Hepsiburada da sıkıntı mı var papara card ile premiuma geçemiyorum
  14. Knnmw

Discord'da prime video siyah ekran (Brave)

ayarlardan kapatınca oldu hocam.
  15. Knnmw

Discord'da prime video siyah ekran (Brave)

hardware accelaration mu ne onu kapıyorum olmuyor.
Geri