Bayilerin elinde zaten motordan var ama muğladaki bayi ile istanbuldaki aynı taksitlendirmeyi yapmıyor
Araç konusundada galiba otobüsle yolluyorlar iyi muhafaza edilirse sıkıntı olmuyor arkadaşın r25 ile r1 ini taşımıştık
1765183379
İlk defa rastgeldim bu siteye iyi hizmetmiş aslında
Muğaladayım istanbuldan bir 0 bayiden motor alıcam ama kredi kartına taksitlede olsa insan bu kadar büyük parayı görmediği bir şeye bağlamaya çekiniyor sarı sitede çok fazla ilan tüm türkiyeye gönderim yapıyor olarak gösteriyor bunlar güvenilir mi? alsam başıma büyük bir iş gelme olasığı varmı...
Teşekkür ederim dediğiniz doğru bugün zaten gidecektim ama akşam kafama takıldı belki bilen çıkar dedim.
Unutmazsam sonucu güncelleme olarak geçerim belki birinin işine yarar
Daha öncesinde 2 yıl askerliğimi tecil ettirdim ve askerliğim 2 aya geliyordu 1 hafta önce askerliğimin tecilini bozup bütün işlemleri hallettim şimdi sınıflandırılmayı bekliyorum ama maalesef tecilimi tekrar devreye sokmam gerekti bunu yapabilir miyim böyle bir hakkım var mı?
Ek bilgi olarak...
1- hoşunuza gidecek ve bırakamayacaksınız :( welcome to hell
2-yama yapılıyor internet hızına bağlı yavaş bir internetin varsa uzun sürer arkada açık kalsın illaki iner o ara farklı şeylerle uğraş
Bende 2 jak çıkışlı razer bir gaming kulaklık var bu çıkışlardan kulaklık olanını harici ses kartının outputuna 6.35 jak dönüştürücüyle takıyorum ve on numara sesi alabiliyorum ama mikrofon girişi boşta kalıyor bunuda bilgisayarın anakartındaki mikrofon girişine takmak için jak uzatıcı aldım ama...
logitech tavsiye etmem kayış sistem değilde dişli sistem kullanıyor feedbacki de güzel değil g29 un t300 2. olmasda t300 den vazgeçmeyin derim vitesi sonrada halledebilirisiniz
3600 tl ye ur12 aldım ama halen kargoda bu esnada amazonda 3900tl ye presonusu gördüm 2 girişi olması baya beni cezbetti sizce ur12 yi kargoda iptal edip amazondan presonusu almak mantıklı ?
ur12 https://www.hepsiburada.com/steinberg-ur12-usb-2-0-ses-karti-p-MUSICCOMPEL5211?magaza=muzikexpres&...
Bir arkadaşımdan sağlam asus tuf gaming oc edition 4070ti alıcam 24k ya ama ekran kartıyla ilgili tek kafamdaki soru işareti vrami 12 gb vram yeterli kalır mı çünkü bu ekran kartını ben uzun süre kullanacağım bunun yerine hem 3-4 k daha ucuz ama performansı da biraz düşük olan 7800xt mi alsam...