hocam dediğiniz ayarların hepsini yaptım ama çok bi değişim olmadı birde benim kullanımlar çok yüksek yani valoda %80 %90 cpu %60 %70 lerde gpu normal midir ? diğer yardımcı olan arkadaş discorddan ekran actım ona kullanımların çok yüksek dedi sagolsun yardımcı oldu aynı sizin dediğiniz ayarları...
Hocam ama bu kdrda fark olur mu en kötü 2k fxaa da en kötü yarı değerlerini görmem gerekmez mi?
1767370334
Tamamdır hocam bunu kontrol edicem bı güncellemeleri aktarırım ona göre
Hocam kanaldaki dediğim video direk donanimarsivinin son videosu aynı işlemci ve aynı ekran kartı ramlerimizde 16gb ikimizinde
Benim test ettiğim videoyuda yollarım tabikide eve gecince yolluyim hocam
1767370037
Çok özür dilerim videodaki 6700xt benim ki düz 6700 10gb xfx olan versiyon ama...
Hocam işlemcim daha 5 aylık stress testine fln sokuyorum 70 dereceyi geçmiyor oyunlarda fln da hiç bı sıkıntı yaşamadım stock soğutucu var ama hiç 70 geçmedi şu zamana kadar
1767369580
Ama mesela kanaldaki son video daki testlerde ki degerlere hicbi zaman ulaşamadım aynı sistem bı anakart...
Merhabalar, benle aynı sisteme sahip olunan videolara bakıyorum bide bendeki sisteme ama ben yarısı kadar bile FPS alamıyorum mesela en son videoda ki sistemle aynı sisteme sahibim bir tek anakartım b450 videoda valoda fln ultrada 340lari görürken ben kendi sistemimde valoda en düşük ayarlarda...