Koboyoki isimli üyenin son içerikleri

1. K

Aldığım mouse sahtemi

arkadaşlar test ettim mouse geldi g hubu tanıdı 8000 hz değeri verdi testlerde g hubda bütün ekstra özellikler çalışıoyor ve seri numarası yazıyor içinden çıkan dongle filan karbon orjinal belli zaten teşşekür ederim yardımcı olduğunuz için
  2. K

Aldığım mouse sahtemi

bana superlight 1 gönderip göndermemesi sorun değil logitech olması önemli sadece benim için 500 tl lik replika ürün alırsam elime çok üzücü olur benim için heveslendim çünkü :D
  3. K

Aldığım mouse sahtemi

bak işte bende senin gibi düşündüm tamamen hiç bilmiyorum logitechi ama şey diye düşündüm g hub galiba uygulamasının ismi girer bakarım replika ürünü tanıyacak hali yokya dedim içimden
  4. K

Aldığım mouse sahtemi

bilemedim ki ya anlamanın bir yolu yokmu çakmamı değilmi diye şansımı denedim zaten orjinal ürün gelirse kullanıcam gelmezse iade yani sorduğum bu yaptığım şey riskli biliyorum 1751382857 adam orjinal dedi
  5. K

Aldığım mouse sahtemi

evet 1751382578 bakacağım gelince teşşekürler içime kurt düştü ama bu tarz ürünlerin replikası pek yok bildiğim kadarıyla
  6. K

Aldığım mouse sahtemi

arkadaşlar bugün mouse ararken 3 k bütçe ile sahibinden de bi ilana denk geldim g pro x superlight 2 vardı adamda ve 3 bin tl ye satıyodu adam sıfır ürün yazmış aradığımda adam bana dediki ben bunu getirtiyorum tanıdık arkadaş logitech de çalışıyo öyle söyliyim sana dedi kutu fatura garantisi...
  7. K

RTX 3070 aldım hata mı yaptım?

Kanka kafanı kullan mecaz anlamda demişim birazcık kullan sadece kafanı adam bile cevap yazmamış ona yapma etme 1747165953 Kanka anlamadı galiba ps oyun koleksiyonu nasi ev etsin baya ederi vardır sadece mecaz anlamda söyledim
  8. K

Simdi baktim 6900 xt rtx 4070 den daha güçlü her türlü 1747158835 O biraz abartı olmuş yani problemi vardır kartın tahminimce veya tamir falan görmüştür güvenlik etiketi uzerinde degildir
  9. K

6800 3080 le aynı güçte hocam 6900 xt nin performansına bi bakmanızı oneririm
  10. K

Sahibinden 10 k ya koymuştu öğrenci olduğum için indirdi fiyati sagolsun
  11. K

Zaten saf güç olarak çok fark varmi 6900 xt ile bunlar arasında pek bilmiyorum da sanmıyorum yani 1747156675 Hocam emin olun sadece cs oynuyorum oyundaki yirtilmalarin ve hatalarin sayısı çok fazla dlss de actikmi iyice dehşet şeyler yaşarım ki zaten rekabetçi oyunda dlss in etkisi olmaz o...
  12. K

Hocam ben 180 fps almıyorum daha toplamadim tercihlerimi yaptım 5 5600 ile rx 580 kullanıyodum 1747156359 Hocam ben 180 fps almıyorum daha toplamadim tercihlerimi yaptım 5 5600 ile rx 580 kullanıyodum 1747156490 Hocam parası olmadığını 6900 xt kullandığından mi çıkarttınız ps oyun koleksiyonu...
  13. K

Arkadaşımın fikrine saygı duyuyorum benim fikrim değil 18 yaşında kendisi rx 6900 xt kullaniyo kendisine göre de saf güc>teknoloji benim fikirlerim değil ama bu işlerden anladığını düşünüyorum ergen değil kendisi o da diyor zaten kafamdaki algı sadece ventus msi 2 fanli 4060 almıştı kendi...
  14. K

Hocam Allah aşkına cs 2 nin optimizasyonunu bilmiyormuş gibi konuşmayın sprey atmaya başladığım anda ekran kartı kullanımı %70 lere çıkıyor
  15. K

Hocam 1 2 seneye pc satar am 5 geçerim yaza pc almaktı derdim faceit kasıyorum cs de sabit 180 fps verse bide hikayeli oyun oynasam biraz yeterdi
Geri