Hocam elimde ki parçalar hepsi DDR4 ddr5 yapıp ekstra masrafa girmek istemiyorum açıkçası
1756490032
1756490157
Elimde Gskill ramlar ve 5700x3d mevcut. Satıp alayım desem bir ton uğraş ve masrafa dönüşecek. Bide anakartı 2.el alacağım sıfır toplasam kalan parçaları satmam gerekecek üstelik
Merhabalar arkadaşlar. Bu iki kart arasında kaldım ancak MORTAR versiyonda ARGB olup olmadığı hakkında bilgiye ulaşamadım. Haricen 2 adet M.2, 4 Ram slotu ve wifi olması açısından MORTAR olan daha cazip geliyor. 2.el olarak alacağım bu arada. Kullanan veya Önerisi olan var mı?
Merhabalar. G502-G29 VE G510S cihazlarım için önceden Logitech Software kullanıyordum ancak G29 uyumsuzluk sorunu çıkınca Ghub a geçme durumunda kaldım. Ancak LGS yazılımında ki profili bi türlü Ghub a aktaramıyorum. LGS de profil xml uzantılı Ghub ise lua uantılı bir dosta istemekte...
Merhaba, bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Ekran kartı vidalarını montajlamadan önce diğer parçayı kasanın alt bölümden yer alan çentiklere denk getirip daha sonra vidalayabilirsiniz.
Hocam kablo çalışan bir sistemden çıkartıldı ama çözemedim açıkçası. Montajı konusunda problem olduğunu düşünmedim açıkçası. Ve kasanın yan tarafı camısı değerlerinde değişkenlik muhakkak bir değişiklik olacağını düşünüyorum ama görsel olarak farklı görüneceğini düşüncesindeydim.