Arkadaşlar bunu sipariş vermeyi düşünüyorum 7600x i serin tutar mı fazlasıyla yardımcı olursanız sevinirim. https://www.idefix.com/arctic-liquid-freezer-iii-240-argb-acfre00150a-islemci-sivi-sogutucusu-p-7642872?vendorId=2317&ref=akakce&v=1.42.7
Ön taraf dediği neresi ki zaten önde 3 tane fanı mevcut kasanın çok alakasız öne zaten takılması mantıksız ya üst tarafa takamayız mı bu sıvı soğutmayı?
Yani hocam bu kötü mü net bi yardımcı olursanız çok sevinirim bide kasaya sığar mı bu alacağım sıvı soğutma kasamın markası ZOKO CHIKO WHITE oyun ve yayın yapıyorum ben
1756419528
Reisim teşekkürler tam nasıl anlayabiliriz sığıp sığmayacağını yardımcı olma şansın varmıdır ANAKART MSI B650...
Selamlar. Kasama en fazla 240mm sıvı soğutma sığıyor üst tarafa takmayı düşünüyorum. Bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum bütçem 4k ya kadar çıkabilir max. daha iyi beyaz 240mm sıvı soğutma var mı yada bu alacağım 7600X i serin tutabilir mi Teşekkürler...
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
1756391920
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar selamlar. Kasama maximum 240mm Sıvı Soğutma sığıyor ve sıvı soğutma almak istiyorum. Baktığım 2 3 tane model var aşağıya bırakacağım. Kullandığım işlemci 7600X Anakart ise B650 TOMAHAWK WIFI Kasa markam Zoko Chiko White. 7600X işlemcimin in Buz gibi serin çalışmasını istiyorum. o...
Soğutucu almak istemiyorum reisim ya bu aldığım ssdinin hakkından fazlasıyla gelebilicekse anakartın soğutucuları gerek duymuyorum mümkün mü?
1756344771
Kralım teşekkürler almıyorum o zaman soğutucu falan yük altında falan baya ısınır diye düşünüyordum ama b650 tomahawkın termal padleri baya...
Selamlar forum kullanıcıları M2 SSD Siparişi verdim verdiğim ssd'nin linkini aşağıya bırakacağım harici soğutma almam gerekli mi yoksa anakartım b650 bu ssdyi sağlam bi şekilde soğutabilir mi yardımcı olursanız sevinirm...