Kochirosocial isimli üyenin son içerikleri

1. Kochirosocial

🔥İndirim MSI Sıvı Soğutmalarda çok iyi fiyatlar (Vatan)

Arkadaşlar bunu sipariş vermeyi düşünüyorum 7600x i serin tutar mı fazlasıyla yardımcı olursanız sevinirim. https://www.idefix.com/arctic-liquid-freezer-iii-240-argb-acfre00150a-islemci-sivi-sogutucusu-p-7642872?vendorId=2317&ref=akakce&v=1.42.7
  2. Kochirosocial

Yardım Arctic Liquid Freezer III 240MM 7600X Soğutabilir mi?

Ön taraf dediği neresi ki zaten önde 3 tane fanı mevcut kasanın çok alakasız öne zaten takılması mantıksız ya üst tarafa takamayız mı bu sıvı soğutmayı?
  3. Kochirosocial

Yani hocam bu kötü mü net bi yardımcı olursanız çok sevinirim bide kasaya sığar mı bu alacağım sıvı soğutma kasamın markası ZOKO CHIKO WHITE oyun ve yayın yapıyorum ben 1756419528 Reisim teşekkürler tam nasıl anlayabiliriz sığıp sığmayacağını yardımcı olma şansın varmıdır ANAKART MSI B650...
  4. Kochirosocial

Ekstra olarak Kasa modelim : ZOKO CHIKO WHITE Anakart ise B650 TOMAHAWK WIFI Sığar mı sorun yaratır mı?
  5. Kochirosocial

Selamlar. Kasama en fazla 240mm sıvı soğutma sığıyor üst tarafa takmayı düşünüyorum. Bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum bütçem 4k ya kadar çıkabilir max. daha iyi beyaz 240mm sıvı soğutma var mı yada bu alacağım 7600X i serin tutabilir mi Teşekkürler...
  6. Kochirosocial

Çözüldü✓ Anakart da cızırtı var garantide düzelirmi?

Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  7. Kochirosocial

Yardım 2. EL Laptop Satın Aldım Sizce Sorun Var mı ? ( Dolandırıldım mı ? )

Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden 1756391920 Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  8. Kochirosocial

🔥 Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Siyah Sıvı Soğutucu 🔥 Tekrar Stoklarda 🔥

Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
  9. Kochirosocial

HANGİ SIVI SOĞUTMA 7600X İŞLEMCİYİ BUZ GİBİ YAPAR?

Arkadaşlar selamlar. Kasama maximum 240mm Sıvı Soğutma sığıyor ve sıvı soğutma almak istiyorum. Baktığım 2 3 tane model var aşağıya bırakacağım. Kullandığım işlemci 7600X Anakart ise B650 TOMAHAWK WIFI Kasa markam Zoko Chiko White. 7600X işlemcimin in Buz gibi serin çalışmasını istiyorum. o...
  10. Kochirosocial

40K Bütçe Laptop Önerisi (Yazılım ve Oyun)

Hocam rica etsem son güncel SSD konumla ilgili fikrinizi alabilir miyim teşekkürler.
  11. Kochirosocial

Yardım Ekran Kartım Arızalandı 🔥🔌

Hocam anakart ile ilgili açtığım konuma fikrinizi yazabilir misin rica etsem teşekkürler.
  12. Kochirosocial

Yardım MSI B650 TOMAHAWK SSD SOĞUTABİLİR Mİ?

Soğutucu almak istemiyorum reisim ya bu aldığım ssdinin hakkından fazlasıyla gelebilicekse anakartın soğutucuları gerek duymuyorum mümkün mü? 1756344771 Kralım teşekkürler almıyorum o zaman soğutucu falan yük altında falan baya ısınır diye düşünüyordum ama b650 tomahawkın termal padleri baya...
  13. Kochirosocial

R5 5600 İLE 9060XT 16 GB DARBOGAZ YAPARMI 2K DA

Hocam anakart ile ilgili açtığım konuma fikrinizi yazabilir misin rica etsem teşekkürler. 1756344022 Hocam anakart ile ilgili açtığım konuma fikrinizi yazabilir misin rica etsem teşekkürler.
  14. Kochirosocial

Yardım MSI B650 TOMAHAWK SSD SOĞUTABİLİR Mİ?

Selamlar forum kullanıcıları M2 SSD Siparişi verdim verdiğim ssd'nin linkini aşağıya bırakacağım harici soğutma almam gerekli mi yoksa anakartım b650 bu ssdyi sağlam bi şekilde soğutabilir mi yardımcı olursanız sevinirm...
  15. Kochirosocial

HANGİSİNİ ALMALIYIM PERFORMANS İSTİYORUM!

aldım geçtim ya :D https://www.tebilon.com/kingston-1tb-renegade-okuma-hizi-7300mb-yazma-hizi-6000mb-srngs-1000g-nvme-m2-ssd/?ref=akakce&v=1.32.8
Geri