koctr isimli üyenin son içerikleri

1. K

Windows 10 pro oem key windows 11 pro da çalışır mı?

Çok arada kaldım.Garanti olsun diye windows 10 dan 11 e geçeceğim sanırım.Zaten windows 10 un keyi görmesi 3-5 saniye sürer dediniz.:unsure:
  2. K

Girebileceğim bir lisans anahtarı yok.Anahtarı oem olarak satın aldım 2 yıl önce.Anakartımda windows 10 pro oem key yazılı.
  3. K

Windows 11 pro ya sistem içerisinden geçersem anakarta yazılmış olan oem keyde windows 11 pro keyine mi dönüşür yoksa tekrardan windows 11 pro kurmak istediğimde windwos 10 pro ya geçip oradan mı yapmam gerekir?
  4. K

Bu şekilde etkinleştireceğim.İyi günler dilerim. 🥰
  5. K

Windows 10 pro kurduğumda key ne kadar sürede aktifleşir?
  6. K

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.🥰
  7. K

Önceden girmiş olduğum oem key var.Hiç bir şey yapmama gerek yok değil mi ekstra?
  8. K

Ne kadar sürer aktifleşmesi?
  9. K

Merhabalar arkadaşlar.Kişisel bilgisayarım için bundan 2 sene önce bir oem windows 10 pro key almıştım.Ancak sonralarda windows 10 pro yu beğenmeyip gnu/linux a geçtim.Oynadığım bir oyunu artık gnu/linux ta oynayamıyorum.Bu yüzden windows 11 pro ya geçmeyi düşünüyorum.Direkt olarak windows 11...
  10. K

Huawei gt 3 ekran koruyucu tavsiyesi

İllaki ancak çoğu koruyucu hızlı bi şekilde düşüyormuş.Sağlam olanlarından almak istiyorum o yüzden. 1667758020 Bu ürün için zamanla sararıyor demişler.Doğru mudur acaba?
  11. K

Bu ürün saatin üstünde çok belli oluyor mu?
  12. K

Merhaba arkadaşlar,yakın zamanda başlıktaki saatten aldım.Bu saate koruyucu cam almak istiyorum.Önerebileceğiniz kaliteli bi koruyucu cam var mıdır?
  13. K

saints row 4 online oynama

saints row 4 tüm oyun birlikte oynanır mı?
  14. K

easy anti cheat donuyor

Arkadaşlar easy anti cheat donuyor ve oyunlara giremiyorum yardım eder misiniz?
  15. K

Bu xbox 360 kol alınır mı?

memnunmusunuz peki polosmart ds 4 ten
Geri