Merhabalar arkadaşlar 70k civarına bir sistem almayı düşünüyorum. İşlemcisi amd ekran kartı 5000 serisi olan iyi sistemler var mı önerebileceğiniz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏.
Herkese merhabalar iyi günler dilerim.
Bynogame giriş yaparken steam girişi çıkmıyor. Kayıt ol butonuna bastığım zaman steam girişi çıkıyor. Steam ile giriş yapmayı deniyorum ama giriş yapılmıyor neden?
Arkadaşlar merhaba iyi günler
Bu indirimdeki ssd benim laptopa uyar mı yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-a15-8-nesil-ryzen-9-8945h-rtx4070-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler. Ben bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sizce özellikleri nasıl? Bu fiyata değer mi? Ya da sizin önerebileceğiniz başka Laptoplar var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.(Bütçe 43.000 ile 45.000 TL arası)...
arkadaşlar herkese iyi akşamlar. gta v son güncellemeden sonra trainer mod kurduğum için açılmadı. o trainer dosyalarını sildikten sonra türkçe yamam da silindi. şimdi o trainer moda güncelleme gelmiş yeni versiyonu gelmiş ama nasıl yapacaağımızı bulamadık. online mod için değil hikaye modu için...