kodeks isimli üyenin son içerikleri

1. K

Mchose X9 Nasıldır Sizce

Cs2 için eko ayarı yapman lazım onun dışında güzel
  2. K

Yardım Yan Fanın 2 Fan Olması

Hiç sıkıntı değil gayet iyi
  3. K

hava akışı böyle oluyor doğru eğer kasanın alt tarafında fan yoksa 3 tane fan alıp takabilirsin
  4. K

2 fanlılar yarım kasa oluyor sıkıntı olmaz havalandırmada ben de 2 fanlı kullanıyorum
  5. K

En Yuksek Faiz Veren Banka Hangisi?

turuncu banka iyidir değerlendirebilirsin
  6. K

En Yuksek Faiz Veren Banka Hangisi?

fazla veren bankalar hoşgeldin faizi olarak fazla veriyor genelde ilk ay yüksek oran sonra standart orandan
  7. K

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Sürekli iade olan ürün bir süre sonra tekrar gelir ben de alıp iade etmiştim
  8. K

Dikey Süpürge Tavsiyesi 2026

tek seçenek dyson
  9. K

kablolu dikey süpürge önermem de madem sorun yok çekiş gücü için https://www.akakce.com/dikey-supurge/en-ucuz-fantom-pratik-s-p-1200-antrasit-dikey-elektrikli-supurge-fiyati,1220023087.html
  10. K

https://www.amazon.com.tr/Greenote-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge-23000Pa-%C3%87%C4%B1kar%C4%B1labilir/dp/B0CZ6WM2LG bütçe varsa gsc60
  11. K

R7 7800x3d İnternette Dolaşırken 70 Dereceye Çıkıyor

oda sıcaklığıyla alakalı biraz da co ayarıyla ama benim de şu an 50-60 arasında dolaşıyor
  12. K

Çözüldü✓ Asus Prıme B850m-K Vs Colorful Battle-Ax B650m-Plus Wifi V15

ben asus seçtim bi daha alsam yine asus alırım ama bu fiyattan değil 5bin civarı iyi bence
  13. K

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6-7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor ?

güç ayarlarından ekranı kapat ve uyku moduna geçir kısmını hiçbir zaman olarak değşitirip bi kaç gün test et bakalım belki uyku moduna geçiyordur
  14. K

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6-7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor ?

uyku modu gibi mi kapanıyor
Geri