Denemedim ne yazık ki. bluetooth kulaklıklarda kulak içi birkaç model denedim onlar da pek sevdiğim kulaklıklar olamadı. Sahne ve denge olarak güzel bir kulaklık ama amfi ses kartı olmadan da çok rahat sürülüyor. V şeklinde müzikler tercih ediyorsanız belki bas kısmı istediğiniz düzeyde...
Koss Porta Pro, Vsonic kulakiçi ve Shure SRH840 kulaklıkları kullandım. Hem ses kartından hem de ses karıtla sürmeden. Bu kulaklığı da yine bu satıcıdan satın almıştım ki aldığımda fiyat daha yüksekti. Fiyatına göre sundukları cidden güzel bir kulaklık yani bu fiyata pek muadili olabilecek bir...
Ram konusunda ikinci el bilindik markalardan gidilmesi hatta sıfır alınması taraftarıyım. Geçenlerde sarı siteden aldığım ramlar memtest86'dan geçmedi, iade etmek durumunda kaldım. Sıfır garantili olan, bilindik markalar en iyi tercih olur 3-5 kuruş fazla verin pişman olmayın.
Anladım ama muhtemelen o fiyatlara o bilgisayar daha makbuldü. Acelesi olan için güzel paylaşım olmuş ama acelesi olmayan bekleyebilir düşer yine. Teşekkürler
Japon aracında 150.000'e kadar kullanabilirsiniz eğer kolay satayım derseniz ama yok satmam derseniz 300.00leri görebilirsiniz buna ek olarak alacağınız aracın bakım çizelgesini indirip ağır bakımlarına göre de karar verebilirsiniz. Ben çok takılmam dediğim gibi atmosferik Japon aracında...