KOHNELI isimli üyenin son içerikleri

1. KOHNELI

Acer Nitro 5 PTM7950 uygulama sonrası testler

Bu test ile ilgili çok bilgim yok maalesef. Anladığım kadarıyla Gpu 70-80 arası sıcaklık, cpu ise 80-95 arası sıcaklık almış. Yani laptop için ideal değerler diyebiliriz. Ekran kartı da ortalama puanın üzerinde almış gayet iyi. O en iyi skor olanlar büyük ihtimalle overclock yapmıştır. Genel...
  2. KOHNELI

Bildiğim kadarıyla acer da kasaya veya başka bir şeye zarar vermediğiniz sürece garanti kapsamında sayılıyor. Termal bakımı yapmaya izin veriyordu en son ama güncel politika hakkında tam bilgim yok. Zaten bir sorun çıkacağını sanmam, bu model gayet iyi.
  3. KOHNELI

Anladım, zamanla daha iyi oturur ve daha iyi değerleri görürsünüz. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  4. KOHNELI

Ekran kartı 140 watt çekerken 87 derece yani sınırı görmüş. Ptmi uyguladıktan hemen sonra mı yaptınız testi?
  5. KOHNELI

İşlemcim oyunlarda sürekli sabit sıcaklıkta kalıyor

Hocam dediğim gibi termal macun değişimi gerekiyor, ama süreceğiniz termal macun bir iki ay iyi gider sonra yine eski haline döner. Laptop da termal ped daha iyi oluyor. Kendi labtopum acer nitro 5 i5-12500h rtx4050 var bende. Aynı sorunları bende yaşadım. Garanti çözüm yolu ise Honeywell...
  6. KOHNELI

İşlemcim oyunlarda sürekli sabit sıcaklıkta kalıyor

Nitro sense performans moduna alırsanız eğer işlemci limitini kaldırmış olursunuz böylece 100 derece görürsünüz :). Ancak şuan da sizin işlemcinin termal macunu bitmiş veya pump out yapmıştır. Bundan dolayı aşırı ısınıyor ve nitro sense varsayılan moddayken sıcaklık max 92 dereceye sabitliyor...
  7. KOHNELI

Yardım Valorant alt tab atınca pc kitleniyor

Herhalde işlemci ve ekran kartı arasında planlama yapıyor ve oyunlarda performans artışını sağlamayı amaçlıyor ancak ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Bu ayarı kapattığım zaman cyberpunk 2077 de DLSS Kare Oluşturmayı etkinleştiremiyordum. Ama bu ayarın kapalı olması Valorant gibi oyunlarda...
  8. KOHNELI

Yardım Valorant alt tab atınca pc kitleniyor

Bunun çözümünü ben 3-4 kez yazmışımdır. Konu açmadan önce bi araştırıp bakarsanız bulursunuz. Çözüm: Windows grafik ayarlarında donanım hızlandırma kapatınca düzeliyor. Ancak donanım hızlandırma bazı oyunlarda frame generation u kapatıyor haberiniz olsun.
  9. KOHNELI

Acer nitro mux swtich sorunu

Üst düzey rekabet oynamıyorsanız bence gerek yok. Çünkü sattıktan sonra iyi bir model sattığınız fiyata bulmanız zor olabilir.
  10. KOHNELI

Onlar reklam alıyorsa övmesi normal :D
  11. KOHNELI

Test videolarını izleyebilirsiniz: Diğer arkadaşın da dediği gibi sıkıntılı bir cihaz. Birde hava çıkışından dolayı sıcaklığı ekrana veriyormuş.
  12. KOHNELI

Evet. %5-%20 arasında bir fark oluşur. Tabi bu hikayeli oyunlar da çok fazla olmayabilir. Daha çok Valorant, CS:GO gibi oyunlarda etki eder.
  13. KOHNELI

Hayır, o değil. HDMI kablo ile harici bir monitöre bağladığınız da o performansı alabilirsiniz.
  14. KOHNELI

Estağfurullah, üste attığım linkten kontrol edebilirsiniz. Acer Nitro v15 modellerinde Mux Swtich yok maalesef. Sadece harici ekran bağlayıp o performansı alabilirsiniz.
  15. KOHNELI

Tam model numarasını yazabilir misiniz? AN515-58 gibi 1741209850 Acer Nitro V15 modelinde herhalde Mux Swtich yok. Buradaki listeden kontrol edebilirsiniz.
Geri