Farklı başlıklara sahip makineler oluyor vücut için ayrı sakal için ayrı o şekilde düşünmüştüm
1766423967
Hangi modeli acaba hocam detay verirseniz sevinirim
1766424096
Philipsin 15i bir arada ürününü kullandınız mı hocam benimde aklımda onu almak var ama bir kullanıcıdan bilgi almak istedim...
Yüz ve vücut kullanımı için tahriş etmeyecek hassas bölgelerde kullanılabilecek 0’a yakın alan bir traş makinesi arıyorum 3000TL yi geçmeyecek önerilerinizi bekliyorum
Şimdi baktığımda uygulamalarının microsoft store a geldiğini gördüm o biraz içime su serpti sitesinden indirdiğim takdirde pc virüs uyarısı veriyordu ama şimdi microsofttan indirip total virüse uygulamayı tarattığımda virüs görmedi ama yamalar konusunda hala şüphelerim var
Bir çok oyuna hocam :) hogwarts legacy, marvel spiderman, horizon zerodawn v.s epic games indirimlerinde aldım fakat güvenilirliği olan yamalar bulamadım
Size katılıyorum ama işte abonelik sistemi olunca en azından daha güvenilir olabilir gibi geliyor ama yine bir kesinliği yok tabi bizim ki iç rahatlatma
Bu şekilde çok konu açılmış ekstra bir konu açtığım için kusura bakmayın fakat içim rahat etmedi total virüs taramalarında ve uygulamayı indirdiğim anda virüs uyarı verdi daha önce kullanan ya da aktif olarak kullanan biri beni aydınlatabilirse sevinirim sonuçta sistemlerimize o kadar paralar...
peki arkadaşlar bu televizyon yerine samsung akıllı monitör alıp kullanmak daha mantıklı olabilir mi hem güvenilir bir marka hemde parlaklık seviyesi daha yüksek samsung akıllı monitör alınır mı diye bir konuda açtım ama cevap bulamadım
TCL markasının aradığım özelliklere uygun TV leri ONVO markasına göre bir hayli pahalı ONVO markasına yönelmemdeki en büyük etken fiyatlarının uygun olması
[H3 id='onvo+50OVF9001UQ+4K+Ultra+HD+50+modeli+ilgimi+ekti+fakat+onvo+markas+hakknda+bilgim+yok+kullanan+arkadalar+aydnlatrsa+sevinirim+bir+sknts+sorunu+var+m+ayriyeten+13bin+tl+bteye+uygun+baka+nerileriniz+varsa+duymak+isterim']onvo 50OVF9001UQ 4K Ultra HD 50 modeli ilgimi çekti fakat onvo...