Koin isimli üyenin son içerikleri

1. K

Laptop Tavsiyesi Lütfen

Sunduğu donanımlar gerçekten çok iyi değil mi? Ekran kartı, işlemci ve yanında gelen soğutma kiti oldukça etkileyici görünüyor. Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum (donanımsal olarak denk olduğu bilgisayarlar 300-500 arası seyrediyor)? Siz ne önerirsiniz, siparişi iptal edip farklı bir modele de...
  2. K

Laptop Tavsiyesi Lütfen

Bu model farklı bir model benimkiyle kıyaslarken ne kadar doğru olur tartışılır. Ha derseniz ki marka sorunlu o zaman iş değişir. Benim baktığım videolarda işlemci ortalama 80-90 derecelerde geziyordu. bir de bu videodaki testlere bakabilirsiniz
  3. K

Laptop Tavsiyesi Lütfen

[H3 id='Bunun+yerine+Erazer+Beast+16+X1+Md62732+bu+modeli+sipari+ettim.+Bu+model+iin+ne+dnyorsunuz+acaba']Bunun yerine Erazer Beast 16 X1 Md62732 bu modeli sipariş ettim. Bu model için ne düşünüyorsunuz acaba[/H3] 1754334918 100-150 gibi bir bütçe
  4. K

Laptop Tavsiyesi Lütfen

Selamlar, tavsiyen için teşekkürler. Gerçekten de bilgisayarın kağıt üstündeki özelliklerini çok iyi. Ancak, Erazer Türkiye'ye yeni girdi diye biliyorum servis süreçleri ve müşteri hizmetleri hakkında da pek bir bilgi bulamadım. Bu yüzden MSI almaya yönelmiştim. Sen bu bilgisayarı veya markanın...
  5. K

Laptop Tavsiyesi Lütfen

[H3...
  6. K

AI projeleri ve Oyun için Öneri

Uğraşın için teşekkürler inceleyeceğim. @Abdullah Hacıgül etiketi de atalım da :D
  7. K

önceliğim performansı yüksek bir sistem
  8. K

Selamlar, Son sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim...
Geri