İş varsa git ama çok fazla bir şey bekleme. Gürcistanda başına iş gelirse geçmiş olsun, Gürcistanda bir sorun yaşarsan geçmiş olsun.
Gürcülerle arkadaşlık edebileceğini sana düşündüren nedir? Bunlar slavların 3. sınıf insanları bak 2. sınıf dahi demiyorum. Genel itibariyle soğuk insanlardır...
İki şarap markası var, inan bizim bazı illerimizde üretilen şaraplar bunlardan çok daha iyidir. İstersen bizim ülkede üretilen şarapların ben sana markasını falan da atayım. Kizmaruli ve Separavi var.
Reklamları iyi yapılması haricinde hiç bir anlamı olmayan şaraplar.
1770098903
O eskidenki...
Sağolasın can kardeşim. Ben Gürcistana gezmeye gitmedim. Bunlara ruslar girdikten sonraki hallerini de biliyorum.
Uzun zamandır Gürcistan ile ticaret yapıyorum, şimdi bazı fenomenler bir şeyler Gürcistanı parayla övünce gerçekleri anlatayım dedim.
İmkanı olan herkese ben öncelikle Azerbaycan...
Değerli arkadaşlar burada tamamen kendi tecrübelerim ve bazı insanların(internet fenomeni ve .... lalelerinin) Gürcistan övmesini görünce artık bazı yerlerde gerçekleri anlatmanın zamanı geldi diye düşündüm.
O yüzden detaylı bir yazı yazıyorum sizin için. Yazıda Gürcistanın Başkenti TİFLİS şehri...
Dostlar bu koltuktan aldım. Sağolsun @Abdullah Hacıgül harika bir indirim ayarlattı. Bu koltuk kurulu gelmiyor herhalde biz kuruyoruz da zor mu daha önce alıp kuran var mı, internette videosunu falan da bulamadım üretici sitesini de bulamadım.
Bu arkadaki jelatinleri servis dökmesi bende sokmeyi unuttum şimdi yerinden tek başıma çıkartamiyorum.bir problem olur mu.
Basslarin üstündekilerden bahsediyorum
Sağlam güzel sağa sola da çekebiliyorsun tv yi.
1763707019
Tamam Abdullahcığım cıkartırım, Kavga çıkmasın. Bu TV'nin detaylı bir ayar videosunu yaparsan sen varya dünyanın en büyük hayırlarından biri olur.
Bana da gelen TV'ci arkadaşlar dedi ki bugün gittik 1 tanesi kırıktı. İnşallah seninki kırık değildir abi diye.
Dedim ağzından YEL alsın. açtık kurduk çok şükür bir şey çıkmadı.
Başkan nasıl bir sıkıntı ben anlamadım açıkçası video falan demişler onu da görmedim bulamadım.
Sesi sonuna kadar açtım bir şey yok akşam ayarların yapıp netflix falan filan basıcam işte.