Kolordu isimli üyenin son içerikleri

1. K

Giriş Seviye Anakart ile ilgili Doğru bilği alma

DDR5 ANAKART ve Ram Alacağım Kesin olarak karar verdim ama ilk önceliğim Anakart olacak Saolsun Arkadaşlar bir Anakart bilğisi verdiler onu alacağım inşallah
  2. K

Teşekkür ederim dediğiniz doğru söylüyorsunuz sıkıntı yaşamaktansa daha yüksek bir güç kaynağı alarak hiç yaşamamayı tercih ederim
  3. K

Çok teşekkür ederim şimdilik sadece Anakart almayı düşünüyorum bütçem bunu karşılıyor ama ilerde işlemçiyide degiştirmek istiyorum ozaman Power Suppy de alırım artık 1730414716 Teşekkür ederim ama ben bunu almayı düşündüm buna alsam nasıl olur uyumlu olurmu...
  4. K

Ram ile Anakart satıp DDR5 bir Anakart aldığım zaman işlemci kısmında bir sıkıntı olmazmı çok anlamıyorum kusura bakmayın teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilği için 1730414036 Teşekkür ederim Vermiş olduğunuz bilgiler için Z790 Anakart alacak olursam 600W Güç kaynağında sıkıntı yaşarmıyım...
  5. K

Merhaba Arkadaşlar İnternet Üzerinden böyle bir sistem satın aldım yaklaşık Bir yıl önce ve Sistemde Anakartın giriş seviyesi olduğunu düşünüyorum ve bu sisteme sizce hangi Anakart güzel olur degiştirmeyi düşünüyorum arkadaşlar
Geri