Koludemirden isimli üyenin son içerikleri

1. Koludemirden

27' Monitör'de TAA Bulanıklık sorunu

Muhtemelen. 2 Monitörde de yaşamam ve tüm GSYNC ayarlarıyla oynamam gram çözmedi. Kablo bile aldım bunun için. SEGMENT ile iletişime geçtim pazartesi göndereceğim
  2. Koludemirden

Reddit forumlarında ve diğer oyun forumlarında sorunun Overdrive kaynaklı olduğu görülmüş. Monitörsel bir arıza gözüküyor. Segment firması ile pazartesi iletişime geçip iki monitörü de göndereceğim servise. TAA yerine SMAA'ya alınca bile hafif keskinleştirme farkı yaşanıyor. Gözüm bozulmadan...
  3. Koludemirden

Oyun içinde veya radeon kontrol panelinde yenileme hızını sabitleyeceğin bir ayar olmalı fakat 30 fps'e düşmek çözer mi emin değilim. Ben 165'ten 60'a kadar düştüm bir gram fark olmadı :(
  4. Koludemirden

Asıl cevap verdiğin için ben teşekkür ederim. Bunu RDR 2'de yaşayanlar oluyor özellikle TAA ayarında. Monitör bazlı değilde oyun bazlı gözüküyor hata. Modunu kurarak çözenler Reshade atarak çözenler falan var. Bende de buna benzer bi hata var ama videodaki gibi gölgeleme de ekliyor ekstra AMD...
  5. Koludemirden

Merhabalar İndirim'de kampanyada olduğu ve Hepsiburada limiti içerisinde olduğu için maddi odaklı 2 adet EG27R165 VA Panel Rampage monitör aldım. (Lütfen linç etmeyelim aldın böyle olur vb gibi..) Monitör'ü severek kullanırken birkaç gün sonra göz ve baş ağrısı yaşadığımı fark ettim. En sonunda...
  6. Koludemirden

20.000₺ bütçe ile bilgisayar arıyorum (monitör olmadan)

Merhaba 2.5 Aylık ikinci el İzmir içi Özel toplama sistem var elimde. Size de uygun gelir ve bölgeye yakınsanız iletişime geçelim. Kasa : Zoko Melody 4x12 CM Rainbow (Kutu var) İşlemci AMD Ryzen 5 5600 6-Core 12 Thread Processor (Kutu var) Anakart : Gigabyte A520M-K-V2 (Kutu var) RAM : Neo...
Geri