kolyos isimli üyenin son içerikleri

1. K

İnternet bağlantı ve altyapı sorunu

Dışardan kutuya gelen hatta sorun var ana hatla apartman kutum arasında ( apartman kutunda sorun var ondan kopuyor dediler ama ona baktırdım gerçi gelen adama pek güvenmedim ama ) Hat zayıflama ve snr tam bilmiyorum ama modemi bi ara değiştirdim asus ac51 bir modem almıştım snr ayarlarını doğru...
  2. K

İnternet bağlantı ve altyapı sorunu

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandan beri ev internetimde sıkıntı yaşıyorum ne yaptıysam çare bulamadım, çok sık bağlantı kopmaları oluyor ve 35 mb.bir tarife ( netspeed ) de olmama rağmen şu ana kadar 25 mb.üzerine henüz göremedim, apartman kutunda sorun var dediler tamirci getirdim ne kadar doğru...
  3. K

ev interneti sağlayıcı önerisi

Alt yapımda sorun var ve net speed kullanıcısıyım hepsini de denedim hemen hemen ( Türk Telekom, Uydunet, Türknet, Netspeed ) en sorunsuz uydunet di, türknet de şöyle bir durum var bir sorun halinde muhattab bulamazsın müşteri hizmetlerinden birine bir şey sorayım diye bir şansın yok online...
  4. K

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Valla anlıyamadım olanı belkide ben bir şeyleri yanlış yaptım, adam gibi bilgi veren bir yazı yada video olsa olayı anlarım ama ben ne yaptıysam o yuvarlak dungle ın çalışma ışığını göremedim
  5. K

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

evet açık ve dolu
  6. K

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Çalışma şekliyle ilgili bir video yazı gibi bir şeyler de bulamadım
  7. K

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Galiba öyle ne yaptıysam çalışmadı pc biraz eski acaba dedim onla ilgili bir şey olabilirmi,
  8. K

Ajazz AJ139 PRO İnceleme

Merhaba, ben 4k sını aldım ama bunun çalışma mantığını bir türlü anlamadım şu yuvarlak dungle çalışmıyor sanırım, bayada araştırdım videolar izledim ama adam gibi bir tane video yok
  9. K

🔥İndirim 10 Gözlü Kitaplık veya Arka plan raf 780 TL

dakika 45 fiyat 1040 TL. :)
  10. K

Ankara içi RX 5700 XT sapphire nitro ( se'de olabilir ) satan varmı ?

Haklısın bayadır bakıyorum ortak görüş senin dediğin gibi birkaç tane buldum ama Ankara dışı almak istemedim. Pc eski model olmasa daha yeni bir karta yönlenecektim, bu makinaya nasıl bir ekran kartı önerirsin ; Intel (R) Core (TM) i7-3770 CPU @ 3.40 ghz işlemci Gıgabyte GA-B75M-D3V Anakart...
  11. K

Ankara içi RX 5700 XT sapphire nitro ( se'de olabilir ) satan varmı ?

Merhaba arkadaşlar Ankara içi RX 5700 XT Sapphire nitro ( se'de olabilir ) arıyorum, gerçekten minning görmemiş temiz kart varsa talibim.
Geri