Ya burada amaç boy gösterme değil aldım ilk bir hafta çok memnundum sonra dönüp baktığım da oyun için bu paraları vermek pişmanlık bence 4090 da kullandım 2 hafta arkadaşın mimarlık ofisine almıştım test vs ettim çizim yapmaya bile aşırı fazla bir cihaz ve aşırı güç tüketiyorlar benim tavsiyem...
Salladım fazla köpürtme den ilk çıktığı hafta aldım 1 seneyi geçti kullanıyorum NVİDİA sevicileri kriz geçiriyor şuan 8k...... Ha pardon 80 bin TL vs 45 bin TL
1713266277
Salladım fazla köpürtme den ilk çıktığı hafta aldım 1 seneyi geçti kullanıyorum NVİDİA sevicileri kriz geçiriyor şuan...
Bu Nvidia kullanıcıları sanki hiç Windows hata verip pc leri veya Nvidia kartlar hata verip çökmüyor veya oyunu yeniden başlat mı yormuş gibi AMD ye çamur atıyorlar kendimi bildim bileli en az=10 AMD kart kullandım ara ara watman vs hatalar aldım ama hiç bir zaman aynı özelliğe sahip ve ya daha...
Birimiz hepimiz hepiniz benim için mücadele verin . Ya hakkaten 90 doğumluyum bir fiil 2003 ten beri PC parçaları ile uğraştım daha eskisi de oyun vs vardı tabi bana ana kalemler hariç diğerlerinin şişirme politikası hiç bir zaman mantıklı gelmiyor çıkartıp 5000 bin ver desem su formdaki...
😂😂 Bakış açısı her yoruma açık olmamız lazım teşekkürler
1709904081
Yani bende kule tipi kullanıyorum 90 ların altına inmiyor benim sitemim burada 3 Fan 2 fan farketmez bu kadar abartı fiyatları milletin durumuna bakmadan bedava imiş gibi yansıtıp konuşmak
Siz onların alt yapısını mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sevgili gibi çözüm arıyor iseniz (lafım size değil) turknet doğru nokta muhattap yok karsinizda msn den chet kesir gibi yazisiyorlar herşeyden kisiyorlar faturaya yasliyorlar ben 4 senedir kullandım başlarda baya iyiler di fiyat...