Komutankubar isimli üyenin son içerikleri

1. K

anakartıma kaç fan takabilirim

merhabalar herkese ASUS TUF B450M-PLUS GAMING anakartıma halihazırda 2 kasa fanı bağlı. ben kontrolcü almadan bi tane daha fan ekleyebilir miyim bu anakarta? yardımcı olursanız sevinirim.
  2. K

RTX 2060 mı 5600XT mi

kartların incelemelerini izlediniz mi hocam ?
  3. K

sistem gereksinimleri

merhabalar herkese size bir şey sormak istiyorum. yeni oyunlar çıktığında sistem gereksinimleri yayınlanır hepimizin bildiği gibi bu sistem gereksinimlerini incelerken 5600xt yi genelde göremiyorum. genelde 2060 oluyor acaba 2060'ın önerildiği ayarlar 5600xt içinde aynı veya çok yakın diyebilir...
  4. K

Uygun fiyatlı fan önerisi

https://ty.gl/ghjweak Bunun için bi fikriniz var mi
  5. K

Uygun fiyatlı fan önerisi

Corsair spec -05 için fan alacağım ama işin içinden çıkamadım 3-4 tane almayı düşünüyorum. Ancak fan fiyatları kasa fiyatını geçiyor. Uygun fiyata performanslı fan önerir misiniz?
  6. K

İtopya adres değişikliği sorunu

Teşekkür ederim dediğin gibi parayı aldıktan sonra tavırda değişim söz konusu
  7. K

Anlam veremedim müşteri hizmetleri de biraz baştan savma hareket ediyor 1597702009 Ciddi bir şekilde kibarca konuştum durumumu belirttim elimden bi şey gelmiyor denildi tekrar deneyeceğim ama kesin çözüme ulaşmak zor olacak gibi
  8. K

Yok henüz sipariş alındı aşamasında daha kargoya çıkış yapmadi
  9. K

Fiyat artışı olmuş bir miktar bi adres değişikliği yapamıyoruz diyorlar ancak sitede yazıyor değiştirebilirsiniz diye bunun için uğraştırmalarini hoş bulmuyorum
  10. K

Tekrardan ödeme yapmam gerekiyor mu
  11. K

Tepebaşı
  12. K

İtopyadan hazır sistem aldım ancak taşınma durumum olduğu için adresimi ablamın evi yani Eskişehir olarak verdim ancak ablam sağlık durumundan dolayı uzun süre şehir dışında olacak ve teslim alamayacak. Bende Ankara da yaşayacağım için bir arkadaşımın evine göndermek istedim kargomu ama bunu...
Geri