konf38 isimli üyenin son içerikleri

1. K

3000 serisi için kare oluşturma desteği nasıl açılır?

6900 xt ye denk geliyor.
  2. K

max settings 40-60 arası mekandan mekana değişiyor.
  3. K

Merhaba Mafia: The Old Country oyununu oynamaya başladım fakat yüksek ayarda FPS'im pek iç açıcı değil. Arkadaşımda benim kartıma denk olan bir kart var fakat 4000 serisi benimki ise 3000 serisi. Saf güçler eşit olmasına rağmen onda kare oluşturma desteği var ama bende yok. 3000 serisi için kare...
  4. K

3080 Ti çok ısınıyor

Hocam bilmiyorum 800tl lik bi macundu.
  5. K

3080 Ti çok ısınıyor

dönüyor hocam
  6. K

3080 Ti çok ısınıyor

Hocam max 500 tl 2 fan 1800rpm.
  7. K

3080 Ti çok ısınıyor

kasayı değiştirecek param olmadıgı için böyle bir yola başvuruyorum.
  8. K

3080 Ti çok ısınıyor

20dk 79-80 derece
  9. K

3080 Ti çok ısınıyor

Arkadaşlar merhaba geçenlerde 3080 Ti aldım ve termal bakımlarını yaptırdım. Kasam küçük oldugu için kartı soğutamıyorum o yüzden sizden bir fikir almaya geldim kasanın fotoğrafını aşağıya bırakacağım. PSU'nun üstüne yani ekran kartının tam altına 2 tane 1800 RPM'lik fan koymayı düşünüyorum...
  10. K

Cs 2 akıcılık sorunu

Merhabalar geçen aylarda buna benzer bir konus açmıstım elimde işlemci olarak i5 11400f vardı. Şuanda elimde işlemci olarak Ryzen 7 5700x var. Cs2 de akıcılık sorunun gitmesi için bu işlemciyi aldım fakat sorun hala devam ediyor. tabii ki fark var fakat dikey eşitlemeyi açtıgımda ve kapattıgımda...
  11. K

AM4 Anakart + İşlemci

Herkese iyi günler. Sorum başlıktaki gibidir am4 anakart + işlemci arıyorum 0 veya 2. el önerileriniz bekliyorum Bütçe : 7k biraz aşabilir. (max 7500)
  12. K

Cs 2 Akıcılık sorunu

yani tek sorun işlemci doğrumu hocam ryzen 7 5700x e geçtiğimde boyle bir sorun yaşarmıyım?
  13. K

Cs 2 Akıcılık sorunu

Hocam w10 da da aynı sıkıntı vardı.
  14. K

Cs 2 Akıcılık sorunu

Herkese iyi hafta sonları. Aşağıdaki sisteme sahibim ve CS de 140-180 arası FPS'im sürekli gidip geliyor. Ama oyun sanki 30FPS gibi dikey senkranizasyonu açtıgımda düzeliyor fakat dikey senkranizasyonu açtıgımda oyunda epey bir ms oluyor. Bunu çözmek için DP kablosu aldım (onceden HDMI...
  15. K

Oyun oynarken pc de görüntü gitti.

Tlou part II oynuyordum bi anda pc de görüntü gitti. Şuanda powersupply ın dibine burnumu sokunca plastik kokusu geliyor yandımı yoksa boyle koku yaparmı? 5dk sonra: koku bayağı bir azaldı psu dan sıcak hava çıkışı var fan çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Geri