Kongur isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Monitörümde Yatay Çizgilenmeler

Ayrıca bunlar olurken fps dropta giriyor 900 civarındayken 670 680 lere düşüyor
  2. K

Yardım Monitörümde Yatay Çizgilenmeler

Bir anda böyle yatay çizgilenmeler giriyor ekrana sebebini anlamadığım şekilde alt tab atıp ana menüye döndüm düzeldi 2 kez oldu
  3. K

Yardım OLED Monitör Önerisi

Anladım hocam eyw 1790016465 Hocam peki ips monitör olarak ne önerirsin ben normalde ips almıştım asus tuf VG27AQM5A aldım amazon üzerinden o dönem 11250 ye aldım ama 2 kez ölü pikselli geldi artık iade etmek zorunda kaldım sence bunun muadili 300hz bandı 27inç 2k monitör olarak ne alınır
  4. K

@|24730| hocam gray banding ne kadar olursa kabul seviyesinde olur bide ayrıca burn in sorunu yaşamam mümkün müdür
  5. K

Ben direk mediamarkt a gidip almayı düşünüyorum orda denicem inş
  6. K

Hocam gray banding sorunu hakkında bir yorumunuz var mı bu tarz sorunlar oluyormuş oledlerde
  7. K

Hocam bu display 1.4 olması sıkıntı mı 2.1 oluyor genel olarak sanki
  8. K

Mediamarkt bu dediğin anlaşmalı yere giriyormuş ordan almayı düşünüyorum 1789771456 1.4 olması çok büyük dezavantaj mı hocam konuya çok hakim değilim senide rahatsız ediyorum
  9. K

Hocam bunda 1.4 display port mu var gemini öyle diyor ama mediamarkt 2.1 diye satıyor
  10. K

Eyw hocam sağolasın 1789770322 Cashback mevzusunu nasıl yapıcam 1789770381...
  11. K

@Tayfunns hocam rahatsız ettim sence hangisi 30k ya aqwmg yoksa başka önerin var mıdır
  12. K

Bende bu modeli düşünüyodum ama yine başka birilerine danışayım dedim çok konuya hakim değilim sağolasın reis
  13. K

30bin tl bandına oled monitör arıyorum öneride bulunur musunuz
  14. K

Yardım Yeni Monitör Önerisi

[H3 id='ASUS+TUF+GAMING+VG27AQM5A+bu+modeli+nerir+misiniz']ASUS TUF GAMING VG27AQM5A bu modeli önerir misiniz [/H3]
  15. K

Yardım Yeni Monitör Önerisi

Yeni monitör almayı düşünüyorum sizce ips mi oled mi almalıyım bütçe 30 32 üstüne çıkmazsa güzel olur 2k ve 27inç olarak düşünüyorum
Geri