5080'li şekilde alıp 5080'i iade etsek kalan parçalar kaça gelir acaba veya 5070'li alıp kartı iade etsek? 5080 var elimde şu an sistem yok, sistemi sattım. Daha mı mantıklı olur onu düşünüyorum. Biri parçaların tek tek kaça geldiğini atabilse ona göre hareket ederdik aslında.
Hocam işte anlatmak istediğimiz bu sistemin ciddi manada uygun olmadığı, şu an hafif uygun görülüyor durum bu. Uzak tarihte kalsa dediğimiz fiyatlar neyse ama birkaç hafta öncesinde çok farklı fiyatları veya çok daha iyi sistemleri alınır mı alınmaz mı diye tartışıyorduk. Yeni yıl fiyatlar arttı...
Sadece al sat değil zaten hocam, ben sistemimle kombine edecektim. Birazını kullanıp birazını satacaktım ama çok yakın bir hesaba gelecek uğraştığıma değmeyecek. Sıfırdan alan adam dışında avantajı yok bu sistemin. Onda da dediğiniz gibi alternatifler var. Bu kasa PSU'yu kullandım, çok kaliteli...
Piyasada aşağı yukarı ederleri bu, anlatmak istediğim buydu. Kullanmak içinse bir şey diyemem ama satacak adam kâr edemez bu sistemden adam akıllı. Sistemimin birkaç parçası ile kombine edeyim, birazını satayım, sistemi yenileyeyim desen anlamsız oluyor.
5090'lı sistemi alıp benim 5080'le...
Bende 5080 ve kaliteli PSU ve beyaz kasa var, sistem boşta. Beyaza dönmek istiyorum tamamen. 5070 Ti ile 5080 arasında da uçurum yok. Bu sistemi 14400F ile değişsem, RAM'i 32 GB yapıp 68'e alsam, 5080'imi 50-55 aralığında bir fiyata versem full sistem dizmiş olurum. Cebimden de 15 bin civarı...
Maksimum 4.000 TL'ye kadar tam boyutlu bir klavye arıyorum. Mümkünse kablosuz ve multimedya-ekran olmasını beyaz olmasını istiyorum. Fiyatı arttırabilirim.
Elimde 2 adet kablosuz mekanik, 1 adet kablolu manyetik switch %75 klavye var. Numpad tuşları işim gereği sık lazım oluyor. Onun için %75...
Harbiden ben Samsung'u kullanıp mat Olede alışamadığım için iade etmiştim. Arkadaş parlak diyince kafam karıştı, farklı üründen mi bahsediyor acaba dedim :D
180 Hz Philips var bende 2K. Sizce gerek var mı buna? 1-2 piksele takılmam, FPS oyunu oynadığım için ekranın ortasında değilse 3-5 pikseli bile doğru düzgün farketmem büyük ihtimalle.
Merhaba. Modemimin çekim alanı yetersiz olduğu için köşedeki odaya yetişmiyor. Mesh sistem kurmak veya router almak yerine kaliteli bir modem alsam mantıklı olur mu?
Modemden kablo uzatıp router işlemi görecek olan diğer modeme bağlayacağım. Ardından bilgisayara kabloyla bağlanacağım, odadaki...