Bende 5080 ve kaliteli PSU ve beyaz kasa var, sistem boşta. Beyaza dönmek istiyorum tamamen. 5070 Ti ile 5080 arasında da uçurum yok. Bu sistemi 14400F ile değişsem, RAM'i 32 GB yapıp 68'e alsam, 5080'imi 50-55 aralığında bir fiyata versem full sistem dizmiş olurum. Cebimden de 15 bin civarı...
Maksimum 4.000 TL'ye kadar tam boyutlu bir klavye arıyorum. Mümkünse kablosuz ve multimedya-ekran olmasını beyaz olmasını istiyorum. Fiyatı arttırabilirim.
Elimde 2 adet kablosuz mekanik, 1 adet kablolu manyetik switch %75 klavye var. Numpad tuşları işim gereği sık lazım oluyor. Onun için %75...
Harbiden ben Samsung'u kullanıp mat Olede alışamadığım için iade etmiştim. Arkadaş parlak diyince kafam karıştı, farklı üründen mi bahsediyor acaba dedim :D
180 Hz Philips var bende 2K. Sizce gerek var mı buna? 1-2 piksele takılmam, FPS oyunu oynadığım için ekranın ortasında değilse 3-5 pikseli bile doğru düzgün farketmem büyük ihtimalle.
Merhaba. Modemimin çekim alanı yetersiz olduğu için köşedeki odaya yetişmiyor. Mesh sistem kurmak veya router almak yerine kaliteli bir modem alsam mantıklı olur mu?
Modemden kablo uzatıp router işlemi görecek olan diğer modeme bağlayacağım. Ardından bilgisayara kabloyla bağlanacağım, odadaki...
https://fantechworld.com/collections/black-friday-sale/products/maxfit81?variant=43149797392569
Şu acaba takılabilir mi, deneyesim var ama kararsız kaldım. 1 adet oyun kolu, 1 adet klavye alayım diyorum. Bir sürü ekipmanım var ama denemek istedim çok güzel ve uygun fiyatlı görünüyorlar.
Çok fazla ürün kullanıp iade ettim memnun kalmayınca hocam. Monitör de iade ettim kullanım sonrası aldılar. Televizyon hiç denemedim. Zaten sağlamsa beğenmesem bile iade etmem, çünkü alternatifi yok. Kırıksa alırlar mı işte?
Beyler benim TV geldi ama servis gelmedi. Uğraşmayıp kendim açıp kurulum yapsam bir sıkıntı olduğunda Amazon iade kabul eder mi yine koşulsuz şartsız? Sorun yoksa ve kullanmaya devam edersem garanti gider mi biliyor musunuz?