6 taksit nasıl alacağım hocam? Bu arada 2. El temiz Türkiye garantili olanlar sarı sitede 38-39'dan başlıyor. Satılacağı fiyat 40k civarı gibi anca yani. Hadi hatasız, bir sürü kılıf vs. yanında vereyim desem yine 42-43k olur, 20k üstüne vermem gerekir.
Elindekini bizimkilere vermeyi planlıyordum. Gerçi onlarda da 14T Pro olduğu için buna geçmeleri bir şey değiştirmeyecek. Kendim için almış gibi olacağım. Ben de 9 Proyu merak edip beklemek istiyorum ama fiyat aklımı çeldi. Planım 9 Pro ya da 10 Proya geçmekti zaten değmesi için ileride.
Magic 7 Pro'dan geçilir mi? Geçersem bunu aileme vereceğim. Telefonları kötü değil fakat değecekse almayı planlıyorum dediğim gibi. Aşırı bir fark var mıdır? Bunu da 52 bin iken almıştım.
Müsait zamanda bir rehber oluşturmak istiyorum hocam, işlerim biraz yoğun bu aralar.
1775753539
İkisi de VC'li hocam. Dediğim gibi 2 modeli de kullanmakla beraber 10 civarı 5080 modeli kullandım. Ex Gamer, Palit Gamerock ve Gainward Phantom ile rakiptir. Gamingpro ise Galax 1 Click-OC, Gainward...
Taksite bir şey diyemem hocam. Arkadaş alternatif atmış ben de cevap verdim. Mevzu model, gerçekten fark var, aynı taksit olsa her türlü Ex Gamer derdim. 10'a yakın 5080 modeli kullandım.
İkisini de kullandım, şu an Galax kullanıyorum. Gamingpro'dan her konuda daha iyi diyebilirim. Sıcaklık, kalite, fan sesi vs.
Marka olarak ikisi de iyi ona lafım yok. Ama model bazlı bakmak lazım. Ex Gamer daha üst bir model.
Online oyun için kesinlikle ethernet çok daha mantıklı.
Onun dışında anakartın tam VRM yapısını, Tier seviyesini bilmesem de en azından PCI slotlarının 5.0 olması yönünde B650'ye göre tercih edilebilir gibi.
Satıcıyla ilgili kötü yorumlar var. Ekşi, Technopat ve Şikayetvar'da. Çok bilindik bir satıcı da değil, garanti süreçleri nasıl işliyor bilmiyorum. Üzerine bir de PTTAVM.