hocam 730 fazladan çıkman lazım sonuçta bu fiyata bu performansı verecek başka işlemci yok. kasadan kıs onu al derim. ama yok illa 5in altında olsun dersen...
3300tl civarı orta kalite bir a620 al , 2. elde 4500 civarı 7500f bulabilirsin , ilk ana kartı seçeceksin ana kartın soketine göre işlemciyi seçeceksin.
Ama işlemciye göre seçmemiz lazım drğilmi anakartı neyse çok önemli değil ucuz bi sistem dizeceğim diyim sana yani 2500tl civarı olan anakartlar yeter bana...
Dostlar merhaba yakın zamanda pc toplamayı düşünüyorum ama işlemci fiyatları artıkça artıyor bi türlü anlam veremiyorum ikinci el lere de baktım ama pek...
500tl bir bütçem var ve gamebooster m16 myth gördüm dpi 12.800 güzel bir değer di ama hiç test videosu görmedim acaba alınır mı? bu bütçeye yoksa başka bir...
Upscale olarak DLSS4 destekliyor tüm RTX kartlar, FG ve MFG kare oluşturma teknolojisi onlar sadece 40 ve 50 serisinde çalışıyor. 3080 alırsan DLSS4 tüm...
DLSS 4'ün Frame Generation'ı RTX 40 ve 50, Multi Frame Generation'ı da sadece RTX 50 serisi kartlarda çalışıyor ama DLSS 4'ün görüntü yükseltmesi bütün RTX...
Her kaynakta dlss 2 diyodu ve dlss 4 ün sadece 40 ve 50 serilerinde yokmu yada ben yanlış biliyorum vs fg veya mfg nedir bilmiyorum çünkü ilk defa pc...
12000tl bütçeyle ikinci el rx 6800 xt alıcaktım ama başka insanlarda onun yerine rtx 3080 önerdi ve ikiside saf güç olarak aynı ve ben zaten dlss in fsr dan...
Evet 6700xt mükemmel bi karttır ama şu dönemde bu fiyatlara sıfır almak sıkıntı yaratır çok eski kalır ikinci el rx 6600 iyidir ama biraz youtube dan da...
Yeterlidir ama o saçma markalara 5000tl vermek ama ısrar ediyosan rx 580 konusunda ikinci elde sapphire nitro rx 580 var birsürü 2500 civarı yarı fiyatına...