https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-5070-12g-ventus-2x-oc-g5070-12v2c-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,981566839.html
İyi bi düşüş mü bilemedim son 1 ayın en düşüğü diyodu 39 dan düşmüş çok bilmiyorum piyasayı.
Anakarta yatırım yapmak pek mantıklı mı bilmiyorum biraz daha uzman biri daha iyi bi yanıt verebilir birde 10 fps civarı farklara takılma bence biraz ayar yaparak 200+ fps arttırabilirsin zaten kolayca. ilerde çıkacak oyunlar VRAM fazla isteyebilir orasını bilmiyorum ama bence şu dönemde en...
Bence Anakart b650 alsan yeter ve bulabilirsen o fiyata RX 6800 bulsan çok iyi olur hem 16 GB VRAM var ileride yeni ekran kartı aramazsın bile eğer değiştirmek ile uğraşmak istemiyosan ama ben Nvidia istiyorum dersen o fiyata 3080 veya 3070 ti ekran kartları var RX 6700 XT de alabilirsin 10.000...
Ellerine sağlık baya güzel dizmişsn usta
1786310869
Beyazlı sistemde zaten kalanları eklesem 6k daha gelecek diğeride işlemci düşük kalmış bence fps oyunu felan oynarken kötü kalır ama sorun değil zaten ben hikayeli oyun sevdiğim için daha çok. Düşünüp tabloyu yapman bile emek sağolasın
Dostlar sürekli farklı farklı videolar gördükçe fikrim değişiyor bir yanım aynı parayla 2. Elde canavar gibi amd pc topla diyo. Bir yanım ise sıfır rtx bir sistem topla diyor. Şu sıralar kafam full sıfır msi rtx sistemde ama rtx sistem toplarsam 5000 serisi toplamak istiyom teklonojileri hoşuma...
Dostlar benim realme c55 i satıp üzerine ekleyip 10.000tl altı orta segment işlemcili antutu v11 puanı 650.000 üzerinde olan bi telefon lazım yurt içi almak istiyom ana telefonumun yerine kullanacağım için poco f5 baktım Snapdragon 7+ gen 2 işlemcisi vardı çok iyiydi ama 12.000 civarı temiz...
Tek tek toplayacağım ama sadece ekran kartı ve ram bellekler ikinci el alacağım bana tel tek hangi parçayı alsam en iyi sistemi dizerim ve zaten ikinci elde amd ekran kartı alacağım saf güç benim için teklonojiden daha önemli
Bu yaz içinde ilk defa pc toplayacağım aynı zamanda ilk Bilgisayarım olacak bende donanım arşivi kanalından iyice herşeyi öğrendim ama her parçayı tek tek ikinci el toplamaya üşendim. Bende hangi parçanın hangi parçadan üstün olduğunu anlarım ama fiyat konusunda pek bilgim yok. Sadece ve sadece...
Merhabalar kendi telefonumu satıp başka bir telefon almayı düşünüyorum ikinci el ama ben sürekli telefon başında oyun oynuyorum. Benim için böyle her oyunda çok yüksek fps ler veren bir telefon önerisi lazım.
Eğer bagajı büyük istersen ve sedan istersen renault fluence var 600k-700k lara egea ya para harcama aşırı gereksiz fluenci al kenarada para kalır ama verdiğim fiyat orjinal parçalılar için felan eğer bulursan düzgün 500k yada bulursun üzmez seni bu arada alırsan 1.5dci
Bütçem baya kısıtlı 1000tl altında güzel bir mikrofonlu kulaklık arıyordum rampagr zengibar rm k44 ü gördüm incelemelere baktım sonuç gayet güzeldi 700tl ye değermi?
Selam dostlar am5 platformunda güzel bir işlemci arıyorum ve ilk kararım ryzen 5 7600 dü zaten çok beğendim seçimimi ama yinede size danışmak istedim sizce bu bütçeyle daha güzel bir işlemci alabilirmiyim?
Ekran Kartı RX 6800 XT