Koray Taylan isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım hz düşüp duruyor yardım edin

kabloda sorun olabilir değiştir
  2. K

Yardım hz düşüp duruyor yardım edin

garantisi varsa yolla
  3. K

rtx 3050 hakkında düşünceleriniz

Bütçen ne kadar dostum ona göre sana hazır sistem bulayım
  4. K

Yardım Rtx 2060 12gb vs Rx 6600

6600 Rtx 3060 ın gücüne çok yakın bi kart yani onu alırsan performansın 2060 a göre baya artar
  5. K

wwattman 5000 serisinde oluyor bu arada
  6. K

eğer oyunlarda çok kliplere ihtiyaç duyuyorum diyorsan 2060 ama sadece oyundan yüksek performans almak istiyorum diyorsan 6600 iyidir 3060 a rakip bi kart çünkü
  7. K

RDR 2 mahkumları nereye bırakabilirim

konu başlıkta belirtildiği gibi aranan suçluları nereye teslim edicem?
  8. K

Marvel's Spiderman Remastered Sesler ince geliyor

bazen sesler snapchatteki sincap efekti gibi geliyor bazende normal bunu yaşayan varmı?
  9. K

13th Friday Bas konuş çalışmıyor

valla her şey normal ama baskonuş deilde otomatik onuşma yapınca her şey düzeliyo
  10. K

ona nereden bakıyoruz
  11. K

Merhaba başlıktada yazdığım gibi, mikrofon Friday'de çalışmıyor. Fakat Discord, CS:GO ve diğer oyunlarda çalışıyor. Friday oyun içi ayarlarım da doğru. Lobi'de veya oyunda konuşma tuşuna basınca çıkan ses geliyor fakat sol tarafta hoparlör simgesi çıkmıyor ve kimse beni duymuyor. Bu sorunu nasıl...
  12. K

Kasa çalışıyor monitör açılmıyor

Onlar ekran kartında sıkıntı olabilir dediler ama onda sıkıntı olsaydı sinyal yok yazısı gelirdi en azından
  13. K

Kasa çalışıyor monitör açılmıyor

Monitörün düğmesine basıyorum ama sinyal yok yazısı dahil hiç bişey gelmiyo ekrana monitörün çalışıyor ışığıda yanmıyor garantiye yolladık garantide çalışmış neden olabilir
Geri