koray_37 isimli üyenin son içerikleri

1. K

VatanPC deki bu RX 6600 sistem alınır mı?

Hocam ben bu hafta aynı sistemi Vatan Bilgisayar Altunizade şubesinden SSD yi 1 TB yaparak aldım. Gayet memnunum sadece GPU 68-73 derece aralarında geziyor. Çok bilgi sahibi değilim değerleri iyi mi acaba?
  2. K

Modart X-12 16kya alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-13100f-rtx-4060-8g-h610m-hvs-500gb-ssd-16gb-ram.html Ben de bu cihazı düşünüyorum arkadaşlar 200 TL altına i312100F var ve parçaları daha iyi gibi. Sizce hangisi olmalı...
  3. K

Series s icin harici hdd alasım var ama;

Battlefield 1, Star Wars Battlefront II, COD MW1 gibi oyunları harici hdd üzerinden oynayabiliyorsun.
  4. K

15-20K Bandı Tavsiyeler

Tekrar merhabalar Atabek Doğan ve Kuark Force arasında kaldım. RTX4060 için i31200F mi yoksa ryzen5 5500 mü seçmeli? Fiyat hemen hemen yakın, i3'lü modelde psuda 80+ sertifikası bulunmuyor.
  5. K

15-20K Bandı Tavsiyeler

Ayırdığım bütçeyi aşıyor. Şimdi böyle bir cihaz buldum, SSD'yi 700 TL farkla 1TB yapabiliyorum. https://www.gencergaming.com/riseonline
  6. K

15-20K Bandı Tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba, Forumda çok aktif değilim, bir kaç konuda desteğinize ihtiyacım var. PUBG, PUBG Mobile, RDR2, COD, CS serisi gibi oyunları oynamak için bilgisayara ihtiyacım var. Elimde hali hazırda Xbox Series S var ve Gigabyte 165hz Full HD oyuncu monitörü var. Gamepade alışamadığım için...
  7. K

Elektronik sigara nereden alabilirim?

Vozol'a kadar elektronik sigara hiç kullanmadım. Aroması için keyfi için içiyorum. Karşılaştırma yapamam ama ben çok memnunum.
  8. K

Elektronik sigara nereden alabilirim?

İstanbul'daysan Sirkeci Doğu Bank'tan Vozol tek kullanımlık 6000 puff alabilirsin. Mango-ananas-şeftali aromasını öneririm. 300-350 TL arası bir fiyattan satılıyor.
  9. K

Frekans TV Apu mu Sinerji Tykie mi?

Aslında şöyle, gücüm var ama ihtiyacım yok bir de çabuk sıkılan birisiyim. Elimde Xbox Series S var, 2 yıllık gamepass üyeliğimi de uzattım. Sadece gamepad'e alışamadığım için oyun çok oynamıyorum. Oynadığım oyunlar da arkadaşlarım olduğunda girdiğim oyunlar (CS Go, COD, Pubg vs.) o yüzden de...
  10. K

Evet varmış, çok teşekkür ederim desteğin için.
  11. K

Anakartta m2 desteği göremedim bir de üzerinde SSD var. İşlemci farklı, ve 400 TL daha pahalı. 5600G ve 4600G arasında çok fark var mıdır?
  12. K

Ekran kartı için tavsiyeniz olur mu?
  13. K

Arkadaşlar merhaba, Forumda yeniyim. Fazla bilgi birikimim de yok. 7-9 bin TL bandında bir kasa almak istiyorum. Elimde Gigabyte G24F2 monitör var. Oyun amaçlı almak istiyorum, belki ilerleyen zamanlarda Adobe Creative serisi (Premiere, Photoshop vs.) kullanırım. Oynadığım oyunlar PUBG...
  14. K

CYBER 5500XT ALINIR MI?

Arkadaşlar merhaba, monitör hariç 5000 TL'ye kadar bütçem var. CYBER 5500XT sizce nasıl? Sonradan ek 8GB ram takviyesi de yapmayı düşünüyorum. Bir de bu cihaz için 144hz monitör almaya gerek var mı 75hz de iş görür mü? Son olarak arada kaldığım birkaç cihazı da paylaşıp fikirlerinizi almak...
  15. K

Neon V2 molecule PC alınır mı ?

Arkadaşlar merhaba, ben de Neon v2 üzerine yoğunlaştım. IG üzerinden PSU markasını sordum, Sharkoon TG4 650W dediler? Nasıl sizce?
Geri