G29 ve özellikle de T248'in pedallarına çöp diyen adama bilgili falan denmez. Load-cell olmayan en iyi pedal T3PM.
Bir set içinde alınabilecek en iyi pedal...
"DD + 3.2nm direksiyon keyif verir size, direksiyon noktasında sıkıntı yok, ileride de pedal eklersiniz artık geliştikçe."
Gerçekten sıkıntılı bir şahıs...
Tüm konuyu okudum ve şahsi fikrim pedal yönünde. Evet direksiyonda çok önemli ama pedala daha çok ihtiyaç duyuluyor hassas noktalarda.
Kendimden örnek...
vxn v10pro motor ve direksiyon olarak g29 dan iyi eğer sim işi hoşuma giderse pedal takviyesi yaparım tabii ki pedalın g29 a göre kötü olduğunun farklındayım...
senide anlıyorum yeni ürün kimse bilmiyor garantiye git gibisinden kimse almazsa inceleme olmazsa ne bilinecek ürün elime ulaşınsa en iyi testleri nasıl...
V10 Pro'yu Overtake.gg vs öneriyor dedin, söylediğin sitelerden incelemesini gösteremedin, çünkü yok.
Attığın inceleme videoları da başka serilere ait...
önemli değil pedal bi şekilde çözülür araştırmama göre motoru baya iyi pedalıda custom sertlertirsem taş gibi olsa yeter okadar ekipmana para dökmem zaten 7...
Hocam boşverin tutarlı bir önerisi yok arkadaşın. İleride daha iyi bir pedal seti alırsınız diye örnek attığım pedallar için bütçesi 20k olana 12k lık pedal...
kayışlı ısınıyo kayıp oluyo dişlide zamanla düzleşiyo diyen sensin bende DD aldım hangi lafına inanıyım
1759704472
madem sert pedal lazım arkasına yay takar...