ne güzel okuyodum sonunda bütün büyü bozuldu Çddas
1759788235
arkasındaki yayı güçlendirsem boşuna başka pedala 10k vermektense biraz daha iyi olur heralde
Benim için pedaldan ziyade hissiyast önemli olduğu için direksiyona önem veren markayı aldım v10pro direksiyon motor 7 ise pedal 4 g29 ise pedal 5 motor 5
pedal çok iyi değil ama motor direksiyon yeni nesil diye tartışıp aldım pedalı iyi bi set diye 5 sene öncesinin ürününü kullanmak istemedim. Pedal takviyessi motor ve direksiyona göre daha uygun ve kolay bence.
vxn v10pro motor ve direksiyon olarak g29 dan iyi eğer sim işi hoşuma giderse pedal takviyesi yaparım tabii ki pedalın g29 a göre kötü olduğunun farklındayım.
1759780577
konuyu bitirdi adam ağzına sağlık
senide anlıyorum yeni ürün kimse bilmiyor garantiye git gibisinden kimse almazsa inceleme olmazsa ne bilinecek ürün elime ulaşınsa en iyi testleri nasıl yapmam lazım pedalı direksiyonu fln bench e sokma gibi bişeyi varmı bunların
1759778812
haytımda hiç kullanmadım direksiyon seti
önemli değil pedal bi şekilde çözülür araştırmama göre motoru baya iyi pedalıda custom sertlertirsem taş gibi olsa yeter okadar ekipmana para dökmem zaten 7 yıllık mouse ve 120hz monitör ile faceit 3300 eloya çıkmış adamım bi frene kaldıysak zaten :D Kafa patlatırsam o yumuşak frenlede derece...