Hocam önce 2900mhz yaptım açıldı bilgisayar sonra 3066 MHz yaptım ekran geldi sonra mavi ekran aldım 2900 üstü sorun çıkartıyor şimdi tekrar eski haline getirip mindump dosyası oluşmuşsa onu göndereceğim size
İşlemciyi sökmedim hocam evet iki ramin yerini değiştirdim gene olmadı yapılabilecek çoğu şeyi yaptım aslında kafayı yedirtti bana MHz ve voltajı manuel girdigimdede açılmıyor ama kafama takılan şey slot bozuk olsa 2133 MHz olsa bile çalışır mı yani bozulmasını sağlayacak herhangi bi durumda...
Cmos clear olayını yaptım hocam ramler suanda işaretlediginiz şekilde takılı zaten 1.5 seneye yakın bu şekilde kullanıyordum işratlediginiz slotlardan b2 olana tek başına 8gb ram taktığımda ikisi içinde denedim 3200mhz sorunsuz xmp açık çalışıyor gene tek başına a2 slotuna taktığımda sorun...
Denedim hocam onu olmadı Ramleri tekli 8gb taktığımda ilk slota xmp açıp reset attığımda oluyor aynı şekilde Rami tek başına 3.slota taktığımda gene reset atıp 2133 MHz düşüyor
Merhaba uzun zamandır Windows 10 kullanıyordum geçenlerde ekrana bir bildirim geldi ve yanlışlıkla Windows 11'e yükselttim. 1 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum dün akşam Windows güncellemelerini yaptım. Güncellemeden sonra mavi ekran hatası aldım açıklaması memory_managemant. Biraz...
Arkadaşlar merhaba bu testi yapmamın nedeni Call of Duty Warzone oyununda sıcaklık 75,76 derecelere anlık fırlıyordu ve tekrar 65 derece oluyordu internette izlediğim testlerde ise hava soğutma ile bu derecelerde oynuyorlar benim de içime bir kurt düştü.
Valorant, CS:GO, LoL gibi oyunlarda 50...