Aras müşteri hizmetlerini aradığımda ve 6 ile başlayan kodlarımı söylediğimde biz görüntüleyemiyoruz Shein ile iletişime geçin denildi. Bu işte bir gariplik var ama anlamadım
Tek başına aktivite yapmaktan zevk almaya çalışmalısın. Buna self-date deniyor galiba, kendine vakit ayırıp kendini dinlemek... Gayet güzel bir şey. Kekolarla takılmaktan iyidir. 🙂
1-15 Aralık arasında da aynı kampanya Amazon için geçerliydi. Ve eylül ayında da tanıtım amaçlı bütün harcamalarda %20 cashback veriyordu. Bilip bilmeden kişilere laf atmayı çok seviyorsun diye yorumladım. Üzücü :LOL:
Boyunun kısa olmasına takılmamalısın. Hem de 174 kısa değil. Ben de 21 yaşında olmama rağmen 170 boyda kaldım. Önemli olan kişiliğin, davranışların ve yeteneklerindir. Bu zamana kadar çevremde hiç boyuma laf edildiğini veya boyuma göre muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Boyuna takma. Emin ol...
Siğilin büyük ihtimal virüsten kaynaklanıyordur. Diğer parmaklarında da olması bunu doğrular gibi duruyor. Siğilini soyman kesmen çok yanlış. Daha da çok yayarsın. Ayrıca kullandığın ilaç salisilik asit ve laktik asit içeriyor. Onu soyulmuş deriye kullanman çok yanlış olur. Siğilinle oynama ve...
Aynı mesaj bana da geldi. THH'ye başvurayım dedim ama bir türlü e devletten giriş yapamadım. Kafalarına göre stok yok diyip iptal ediyorlar ama satışı hala devam ediyor.
Ben de kırmızı istedim mor geldi. Ve özellikle sağdaki mor tuşlar ışık açılınca şeffaflıktan görünmüyor bile. :D Ben de desteğe yazdım umarım kısmi iade yapılır.