korkusuz06 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Bu sistem sizce ne kadar eder 7 yazdım

https://shbd.io/s/rkaUDZZm
  2. K

X6 pro gündelik kullanıcı yorumları

Şarjı günlük kullanım da ne kadar gidiyor acaba
  3. K

Peki bu telefon 1 günü rahat götürür mü benim için şarjının bir gün gitmesi çok önemli
  4. K

Benim sorunum şu simdi hiç bir yorum tutarlı olmuyor kimi 1 gün gidiyor kimi 5 saat diyor ben oyun oynamayacağım yada sosyal medyada gezmeyeceğim uzun ömürlü gündelik bir telefon istiyorum gündelik dedi isem aktif bir kullanım yok pili o yüzden bir gün gidecek bir telefon istiyorum
  5. K

Almışken hani kaliteli alalım da uzun ömürlü olsun istiyorum teşekkür ederim ilginiz için
  6. K

Gündelik kullanım telefon önerisi

Yeni çıkan bir telefonda sorunlar olma olasılığı daha fazla değil mi hani kullanıcı yorumu olmadığı için ne dersiniz ?
  7. K

Gündelik kullanım telefon önerisi

Selamunaleyküm gündelik kullanım için telefon almak istiyorum kamerası orta olsun uzun ömürlü bir telefon istiyorum ve bataryası bir günü götürmeli ne önerirsiniz telefonla oyun oynamayacağız normal gündelik kullanım alo alo watsap bu kadar bir de resim çeker o da ara sıra bütçe 20 bin
  8. K

Selamunaleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar 20 bin bütçe ile X6 pro ve f5 arasında kaldım X6 pro ya daha kanım ısındı ama şarj olayı nasıl eşim için alacağım üst seviye kamera lazım değil iyi bataryası günü bir gün rahat götürmeli oyun oynamaz günlük kullanım bilen var ise X6 hakkında bilgi...
  9. K

Starfield indirdim indirilen Rusça

Teşekkür ederim hocam sağ olun
  10. K

O indirilenleri nereye atıyoruz acaba onu anlamadim işte benim çeviriler de ondan
  11. K

Teşekkür ederim elektrikler gitti gelince deneyeceğim çok sağ olun 1705590072 bir şey daha sorsam şimdi İngilizceye dönerse Türkçe yama var oyun için ama onları nereye atıyoruz tam anlamadım bilginiz var mı acaba 2 dosya iniyor biri dil biri de başka bir şey birini dizine atın dihor birini oyunun...
  12. K

ACİL YARDIM STARFİELD DİL DEĞİŞTİRME

Selamunaleyküm çözüm bulabildiniz mi ben de aynı şekilde Rusça açılıyor aynı şekilde korsan
  13. K

Selamunaleyküm starfield indirdim ancak oyun Rusça ve dil değiştirmek için hiç bir yer bulamadım yardımcı olur musunuz
  14. K

Sistemim ne kadar eder satacağım da

https://shbd.io/s/JlxQSr22
  15. K

Çözüldü✓ 4060 ti uygun pckolik

Bilmediğim için soruyorum neden öyle diyorsunuz mesela
Geri