Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bugün sizlere yaklaşık 7 aydır kullanmakta olduğum ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI anakart ile ilgili deneyimlerimi...
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 10 gündür kullandığım, almadan önce sürekli araştırmalar yaptığım ve aldığım için mutlu olduğum nadir ürünlerden...
cs2 için kulakiçi kulaklık ve mikrofonlu fiyat performans ürün var mı?
Şuanda virtuoso se kullanıyorum ama hem padler çok kötü oldu hemde bi yerden sonra...
Fark ettiysen 1 tane konu görünüyor; Ayrıca konu açarken hata veriyordu, sanırım konuyu açıp, bildirimi yapamamış webserver. Bilip bilmeden yorum yapmazsan...
Dalga mı geçiyorsun? Açtığım konulara bakarsan eğer 50 tane konu açmadığımı görür, yardıma ihtiyacım olduğunda konu açtığımı da görmüş olursun.
1762728923...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Oyun oynarken yaşamıyorum ancak oyun dışında oluyor bu durum. Bir anda siyah olup düzeliyor.
İşlemci: Ryzen 9 9900x
Anakart...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Oyun oynarken yaşamıyorum ancak oyun dışında oluyor bu durum. Bir anda siyah olup düzeliyor.
Anakart...
Anakart...
Merhaba arkadaşlar, kardeşime bilgisayar toplamak istiyorum.
600-650w psu’su olan beyaz kasa önerir misiniz, beyaz yoksa siyah da olur ancak beyaz olursa...
İkinci el bakacaksanız, kendi kullandığım sistemdeki parçaları verebilirim. Corsair 5000D airflow, beyaz. Corsair h150i elite capellix beyaz sıvı soğutma.