KorsanLordu27 isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Hali hazırda steam den almıştım, hediye geldi deluxe keydi kullanan arkadaşa bayram hediyesi olmuş oldu,elime olurda key gelirse atarım sana söz.
  2. K

ekstra hediye gelen kod ilk kapan alır :F: Edit: (aktif edildi)
  3. K

Alırken ülkeyi değiştire emiyorum amerika olursa sıkıntı olur mu, Türkiye'de aktifleşebiliyor yazıyor.. ... Edit; İlk defa ön sipariş ile oyun alıyorum umarım üzmez
  4. K

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sepette: 11.338,11 TL https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBQGY8B3?tag=web-desktop-forum-21&th=1&ie=UTF8&language=tr_TR
  5. K

🔥İndirim Kahve Dünyası 2. Ürün 1 TL ile BEREKET150 Kodu Birleşiyor

premium hesap varsa %10 cashback veriyor ekstra , 60 lira civarında hepsi pay parası vardı onumla 617 TL'ye geldi alışveriş sonrası 68TL cashbackla 617-68 549 TL oldu tane fiyatı 137 TL Kendi mağazasında fiyatı 295 TL
  6. K

🔥İndirim Fenerium Çubuklu Forma 3186TL!

Büyük Fener holiganı olsamda Polyester formaya para vermem , maliyetini geçtim giyemiyorsun kalmadı yün forma satan.
  7. K

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

1 senelik üyelik en mattıklısı yakın zamanda zamda gelecek. 360 TL
  8. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Mağazadan da alsan, Gigabyte markasının kutuları bu şekilde, güvenlik bandı statik poşette oluyor. Bende itopyanun mağazasından aynı markanın ürününü aldım ordan biliyorum yani için rahat olsun.
  9. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Aşağıdaki linkteki promosyon ile 1955 TL iade geliyor. 14 gün sonra başvuruyorsunuz, yaklaşık 2 ay sonra ücret iadesi alıyorsunuz. Ekran kartı ihtiyacı olanlar değerlenirebilirler. Ram fiyatlarındaki çılgınlık ekran kartlarına yansımanın eşiğindeyken iyi fiyata geliyor bence...
  10. K

🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Paranız varsa Pro modelleri on numara eşime magic 7 pro aldım bayıldı. Bu modellerden çok bir şey beklememek lazım sonuçta fiyatı ortada.
  11. K

🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

ben düzenli alıyorum on numara markadr.
  12. K

❌İndirim Bitti! PNY RTX 5070 26.999₺

bir 5070ti kulanıcısı olarak 2k gtaVI da bile 12 gb sıkıntı çıkarmaz ve gerçeknten 3 fanlı 27 bine bedavaya gitmiş kart.
  13. K

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

Araç ekledim ama kodu bir türlü bulamadım ?
  14. K

🔥İndirim Gigabyte 5070 Tİ 41.999 TL

Şu an kullandığım kart bu gayet iyi soğutma performansı var
  15. K

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti OC 41.999,00 TL PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI

Konuda bahsettiğim gibi bu sabah ''AİRPORT'' mağazasında elden satın aldım hatta sitede taksit yapmamasına rağmen mağazada peşin fiyatına 3 taksit yaptı 41.999 TL den.
Geri