Kosi isimli üyenin son içerikleri

1. Kosi

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

devam ediyo mu
  2. Kosi

HyperX Cloud III S Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

yaklasık 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum çevremdeki 4 kişiyede aldırdım hepimiz memnunuz valla cok sükür bir sıkıntısını görmedik f/p olarak bir fikrim yok ama dediğim gibi ben 3.5 civarına almıstım
  3. Kosi

🔥İndirim FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms Fast IPS 3.399₺

ayın 18inde verdim siparis bu gün elime ulastı testlerini yaptım kenarlardan biraz süzme var ama benim için cok problem degil 2. monitör olarak kullanıcam onun dısında ölü pixeli yok su anlık 10/10. ilerde nolur bilmem ama konuyu açan arkadasa teskürler not:: 2. monitör olarak kullanmicaksanız...
  4. Kosi

🔥İndirim FAZEON X24F165S 24" 165Hz 0.5ms Fast IPS 3.399₺

verdim siparis hadi hayırlısı
  5. Kosi

Skin.Land güvenilir mi

güvenilir. dmarkete de bakmanı öneririm orasıda ucuz oluyo
  6. Kosi

Monitor arm hakkında bilgim yok

masanın arkasından manuel olarak sıkıstırabildigin U tarzı bir aparat var delmek zorunda degilsin o aparat ile masaya sabitleyebiliyorsun
  7. Kosi

Bilgisayardan gelen sesler normalmi

kanka alt tab yaptıgında gelip giden ses varya o işlemcinin frekans değiştirme sesi demişlerdi bana aynı ses bendede var yaklasık bir 2 yıl olucak pc alalı bir sıkıntım yok cok sükür
  8. Kosi

ACİİL YEMEK SEPETİ KODU OLAN VEREBİLİR Mİİİİ

pampa kahvaltı bile yapmadım bayılcam aclıktan ne anlatıyon a
  9. Kosi

ACİİL YEMEK SEPETİ KODU OLAN VEREBİLİR Mİİİİ

serisinden bi indirim var mı
  10. Kosi

280Hz monitör önerisi

2. elde benq lar var 240 hz belki düsünebilirisn
  11. Kosi

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

pü buna ya asus pa 602 var taktım kasanın üst filtresi kapanmıyor dev gibi kasaya bile sıgmadı
  12. Kosi

HyperX Cloud III S Wireless mı Razer BlackShark V3 mü ?

cloud 3 w kulanıyorum 1 yıl olucak neredeyse ne pedleri kopuyor nede terletme yasadım ve gerçekten de 120 saate yakın ömrü var razeri bilmiyorum cloud3 tavsiye ederim 3 tane arkadasımada aldırdım cloud3 hepimiz memnunuz
  13. Kosi

BİOS UPDATE SONRASI PBO NUN KAYBOLMASI

arkadaslar öyle can sıkıntısına takılırken bios update yaptım ve sonrasında tekrardan ayarlarımı eskisi gibi yapmaya gittigimde biosta pbo kısmı artık yok update sonrası her yeri kurcalasamda bulamadım bir bilgisi olan var mı ANAKART: TUF GAMING A620-PRO WIFI Eski sürüm 3222 idi 3287 yükledim
  14. Kosi

İos 26 yükledim pil kötüleşti

şarjı kötü etkiliyomus onunla ilgili bi acıklama yaptılar en kısa sürede düzelteceğiz falan diye
  15. Kosi

4000 TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

inan hiç bilmiyorum ama bunu xantares kullandı galiba uzun yıllar şarjı konforu pedleri vs. nasıldır detaylı bir arastırmak lazım
Geri