Şarj %1 son mermiyi ss almaya atmış kral 🤣
Box binaya yakınsa boş port var mı diye sor var derlerse aboneliği başlat çağır elektrikçiyi ya da tt elemanını...
Ehliyet alma işini yeni yıla bırakanlar dikkat! Sürücü kursu ücretlerine yeni yılda yüzde 44 oranında zam gelecek. Sadece sürücü kursları değil, harç...
Ya bu internetin gelme olayı müşterinin karşı tarafı ne kadar darladığına göre çok değişiyor burada yine bir konu vardı oradaki arkadaş bölgesindeki Türk...
bize iptal edebilirsiniz dediler direkt cayma bedeli ödemeden sizce iaptal etsek altyapının gelmesi daha uzun mu sürer? İptal edip tekrar başvuru yapsak...
Babam emekli maaşıyla sadece dışarda yeme icmesini ödüyor oğluşum sen babandan harclık beklerken ben araba seciyordum 😘
hayali dünyanı ötede yasayabilirsin...
Arkadaşlar normalde yumruk yemeye alışkınım ama çeneye fazla güçlü yemiyordum 1.5 ay önce falan kickboks yaparken sert bir tekme ardından yumruk geldi ama...
dediğim gibi onların plan programları var ben de öyle düşündüm gelin 5 dakikalık iş gibi ama öyle değilmiş.1 2 ev yok sonuçta koca şehirde.Onlar bir...
y
ya valla 180 gün aşırı fazla ya telefondan bağlanıyorum hani internet giderse gitsin diyorum aşırı ping çıkıyor oyuna girilmiyor. en sonunda bilgisayarı...