1 Sene öncesine kadar sokakta dolaşan kekoların şarkılarını dinlemiyordum ve nefret ediyordum. O müzikleri dinlediklerinde sövesim geliyor daha çok nefret...
cc yapıyor eğer gönlün başkasının kartıyla harcama yapılıp oyun alınmasına razıysan kabul et. Örneğin baban kartının bilgilerini çaldırıyor masum şekilde...
Kanka kargocu mesleğini belli bi yaşa kadar yaparsın sonra pişman olursun. Yaş 40-50 olunca istemezsin vücudun çok çalışsın. O yaşlara kadar belki memnun...
sadece 2 sene süt, yoğurt, peynir, çikolata her türlü fabrikada iş bulabilirim. Gıda olarakta sıkıntı yok ama ücret olarak nasıl olur diye düşündüm. Sonuçta...
gençler ben süt ve süt ürünleri teknolojisi 2. sınıf öğrencisiyim. Şuan staj ve iş yeri eğitimini Türkiye'nin her yerinde ve Dünya'nın bazı noktalarında...
Yoksa cpu-monkey'den kıyaslama atıp i9 14900k'nın oyunlarda 9800x3D'den daha iyi olduğunu söyleyip, 8 çekirdeğin oyunlarda berbat olduğunu iddia ederler...
Çözdüm.
Tekrarlayan kodlarımın arasina baska kod karismayacak sekilde tarih siralamasi yapmak istiyordum.
Tekrarlayan kodlarımın başlangıç tarihini, yeni...