Koyun Shaun isimli üyenin son içerikleri

1. Koyun Shaun

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

(ikiside best zor soru) sagopa sıkıştırılmış külot mu sıkıştırılmamış külot mu
  2. Koyun Shaun

Şaka gibi 2.el ram fiyatı :D

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-bu-sistemi-satabilir-myiim.531629/
  3. Koyun Shaun

amd valorant mı? csgo prime dönemi mi?
  4. Koyun Shaun

toyota supra. ölürken susmak mı? Susarken ölmek mi?
  5. Koyun Shaun

Manyetosfer Kuran Mucizeleri 27

Aynen
  6. Koyun Shaun

Sivri Sineğin kanını emen Parazit KURAN MUCİZELERİ 26

Tamamdır kardeşim. Allah'ın en sevdiği kulu sensin. Hatta rüyanda dini yaymayı ve peygamber olduğunu gördün. Katılıyorum sana!
  7. Koyun Shaun

Başlık: Allah'a "Beceriksiz Nişancı" Dedin Ya, Helal Olsun! Dostum, sen ne dediğinin farkında mısın?"Bir taşla iki kuş" diyerek kendi inancına nasıl bir hakaret ettiğini göremeyecek kadar körleşmişsin. Hani Korunmuş Tavandı? Senin konun "Manyetosfer / Korunmuş Tavan" idi.İddian şuydu: "Gök...
  8. Koyun Shaun

Başlık: Ben Tefsire Sığınıyorum, Sen Hayallerine! Bana "Arapçan berbat, tefsirlere sığınıyorsun" diyerek kendini ele verdin. Senin "sığınma" dediğin şeye biz ilim dünyasında "KAYNAK GÖSTERMEK" diyoruz. Taberi de mi Arapça Bilmiyor? Ben sana bu ayeti 1400 yıldır açıklayan, Arap dilinin kurucusu...
  9. Koyun Shaun

Başlık: "Açıkladım" Demekle Açıklamış Olmuyorsun, Kıvırıyorsun! Hocaaa, kelime oyunlarını bırak. "Ben açıkladım, sen anlamadın" numarası bayatladı. Senin o "muhteşem" mantığını bir test edelim bakalım: 1. Uydurma Tanımlar Sözlüğü Diyorsun ki: "Tavan atmosferdir, korunmuş tavan manyetik...
  10. Koyun Shaun

Başlık: Sinek Küçüktür Ama Yalanınız Mide Bulandırır Dostum, yine bir kelime oyunu, yine bir zorlama. İddianız şu: Bakara 26'da "Sivrisineği ve onun üzerindekini (fevgahâ)" ifadesi geçiyor, bu da sivrisineğin sırtındaki mikroskobik parazitleri anlatıyor. Gel bu balonu patlatalım: 1. Arapça...
  11. Koyun Shaun

Başlık: Hakaretlerin, Çaresizliğinin İspatıdır. "Arkadaşım, üslubun kimin 'ufaklık' olduğunu çok güzel gösteriyor. Argüman bitince hakaret başlar; bu, tartışma adabının evrensel kuralıdır. Şu an beyaz bayrağı sallıyorsun ama farkında değilsin. 'Kendi çalıp oynuyor' diyorsun ama sorduğum tek...
  12. Koyun Shaun

"Dostum, tebrik ederim! Az önce kendi 'Manyetosfer' iddianı kendi ellerinle çöpe attın. Hani Manyetosferdi?Sen tartışmaya 'Bu ayet manyetosferi, bilimsel bir kalkanı anlatıyor' diye başladın. Şimdi ise 'Hayır, o taşlar şeytanlara atılan roketlerdir' diyorsun.Karar ver: Bu gök, radyasyonu...
  13. Koyun Shaun

"Hocaaa, laf kalabalığı yapma, sadede gel! Ben sana 'kanıt' diye bizzat Mülk Suresi 5. ayeti koydum önüne. Arapçasıyla, mealiyle.Orada 'Rucûmen li’ş-şeyâtîn' yazıyor mu, yazmıyor mu?Yazar, 'Biz yıldızları şeytanlara atılan taşlar/mermiler yaptık' diyor mu, demiyor mu? Senin o 'Arapça...
  14. Koyun Shaun

"Hocam, hodri meydan! Özele gelmeye gerek yok, seyirci önünde konuşalım ki kimin ne bildiği ortaya çıksın. Arapça bilgine güveniyorsun madem, gel şu ayeti beraber inceleyelim. Bana 'İncil'den mi duydun?' dediğin, 'konuyu çarpıtıyorsun' dediğin şey bizzat Mülk Suresi'nde yazıyor. Meal...
  15. Koyun Shaun

"Dostum, 'ıkınma' arıyorsan aynaya bakacaksın. Neden mi? Ben metinde yazanı söylüyorum, sen metinde yazmayanı hayal ediyorsun. Tavan mı, Kalkan mı?Ayette geçen kelime 'Sakf' (Tavan/Çatı). Evin tavanı gibi. Yazar diyor ki; 'Tepnizde bir tavan var, düşmesin diye tutuyorum.' (Hac 65).Sana...
Geri