Koyun Shaun isimli üyenin son içerikleri

1. Koyun Shaun

Youtube mp3 indirici sınırsız

spotify'da bulunmayan şarkılar için ideal
  2. Koyun Shaun

Üst komşunun yaptığı gürültüyü nasıl kaydedebilirim ?

sende gürültü yap oklavayı al yukarıya vur adam rahatsız olunca gelecek ve senden gelen seslerden dolayı karşılık verdim de.
  3. Koyun Shaun

toplu indirebiliyorsun ben 340 tane şarkıyı direkt indirdim. Sadece dosya ile. Siteden indireceksen tek tek bağlantıları kopyalaman gerekiyor. 1773336145 bu arada dosyaları webm olarak kaydediyor eğer merak eden olursa mp3 çevirmeyi de dosya halinde yapıştırabilirim.
  4. Koyun Shaun

Arkadaşlar merhaba, ben youtube üzerinde bir kanaldan şarkı indirmek istiyordum. Hepsini istiyordum ama 339 adet şarkı çok uğraştıracaktı tek tek. Ayrıca eski şarkı olduğu için spotify'da yok. Bende şöyle bişey yazdım sizde kullanabilirsiniz. Tek gerekli program python Komut penceresini açıp...
  5. Koyun Shaun

Askerlik sınıflandırma tarihim ertelenmiş

çok kişiye böyle olmuş
  6. Koyun Shaun

Askerlik sınıflandırma tarihim ertelenmiş

22.04.2026 tarihinde sınıflandırmam belli olacaktı. SABAH Bİ UYANDIM 06.08.2026 yapmışlar. Neden böyle oldu? Çok dolu ve sıra olduğu için olabilir mi? Ayrıca yedek astsubay adayıyım
  7. Koyun Shaun

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

(ikiside best zor soru) sagopa sıkıştırılmış külot mu sıkıştırılmamış külot mu
  8. Koyun Shaun

Şaka gibi 2.el ram fiyatı :D

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sizce-bu-sistemi-satabilir-myiim.531629/
  9. Koyun Shaun

amd valorant mı? csgo prime dönemi mi?
  10. Koyun Shaun

toyota supra. ölürken susmak mı? Susarken ölmek mi?
  11. Koyun Shaun

Manyetosfer Kuran Mucizeleri 27

Aynen
  12. Koyun Shaun

Sivri Sineğin kanını emen Parazit KURAN MUCİZELERİ 26

Tamamdır kardeşim. Allah'ın en sevdiği kulu sensin. Hatta rüyanda dini yaymayı ve peygamber olduğunu gördün. Katılıyorum sana!
  13. Koyun Shaun

Başlık: Allah'a "Beceriksiz Nişancı" Dedin Ya, Helal Olsun! Dostum, sen ne dediğinin farkında mısın?"Bir taşla iki kuş" diyerek kendi inancına nasıl bir hakaret ettiğini göremeyecek kadar körleşmişsin. Hani Korunmuş Tavandı? Senin konun "Manyetosfer / Korunmuş Tavan" idi.İddian şuydu: "Gök...
  14. Koyun Shaun

Sivri Sineğin kanını emen Parazit KURAN MUCİZELERİ 26

Başlık: Ben Tefsire Sığınıyorum, Sen Hayallerine! Bana "Arapçan berbat, tefsirlere sığınıyorsun" diyerek kendini ele verdin. Senin "sığınma" dediğin şeye biz ilim dünyasında "KAYNAK GÖSTERMEK" diyoruz. Taberi de mi Arapça Bilmiyor? Ben sana bu ayeti 1400 yıldır açıklayan, Arap dilinin kurucusu...
  15. Koyun Shaun

Başlık: "Açıkladım" Demekle Açıklamış Olmuyorsun, Kıvırıyorsun! Hocaaa, kelime oyunlarını bırak. "Ben açıkladım, sen anlamadın" numarası bayatladı. Senin o "muhteşem" mantığını bir test edelim bakalım: 1. Uydurma Tanımlar Sözlüğü Diyorsun ki: "Tavan atmosferdir, korunmuş tavan manyetik...
Geri