kozizıl isimli üyenin son içerikleri

1. kozizıl

Ekran Kartı Olarak Hangisini Tercih Etmeliyim?

8gb yetiyo bütçem değer mi
  2. kozizıl

PC Özellikle Oyunu Açarken veya Oyundayken Çöküyo Sorunun Kaynağı Nedir

ya valorantta kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü hata kodu falan gelmiyo bir renk geliyo ve reset atmam gerekiyo bilgisayara 1788214291 bir tane daha konu açtım ekran kartı 3 seçenek arawsında kaldım onada öneride bulunursan sevinirim teşekkür ederim:blobdance: 1788219014
  3. kozizıl

nvdia hiç kullanmadım o yüzden bi takıntım yok şimdi o linklere bakıyorum
  4. kozizıl

sağolun teşekkür ederim
  5. kozizıl

haklısınız fakat bilgisayarımda bir arıza var ve ben ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum onun içinde konu açtım bakarsanız memnun olurum teşekkürler 1788215102 normalde ne kadar olması gerek 12gb versyon diye mi yüksek acaba
  6. kozizıl

linkleri atsam fiyatlara baksanız ben piyasaya çok hakim değilim değer mi veya modeli fln 1788214526 -3060...
  7. kozizıl

BU EKRAN KARTLARINDAN HANGİSİN ALMALIYIM? işlemcim i512400f 12th HANGİSİ?? -Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Gaming OC V2.0 -MSI AMD Radeon RX 6700 XT Gaming X 12 GB - Intel Arc B580 Limited Edition 12 GB
  8. kozizıl

PC Özellikle Oyunu Açarken veya Oyundayken Çöküyo Sorunun Kaynağı Nedir

MERHABA öncelikle bilgisayarım ÖRNEK OLARAK FC 26 AÇILIŞ EKRANINDA oyunnun bir rengi olup kalıyo full gri oluyo misal ve öyle kalıyo win+ctrl+shift+b de çalışmıyo valorantta oyundayken oynarken çöküyo gibi bu artık hergün yaşanmaya başladı sorunun kaynağı ekran kartı mıdır? PC ÖZELLİKLERİ -İ5...
Geri