Yeni bir GTA 5 satın aldım. Online de şu an 12 levelim ve 1 milyon para kastım. Ama eskiden olan premium edition mekanları hangar veya motorclub veya garaj gibi ücretsiz yerler bende hala ücretli gözüküyor. Neden
O ürünü genelde beğenmemişler sanırım. 7950ye yakın bile değil demişler
1771399979
Evet thermal macunlar pumpout yapar. Lakin orda belirttiğim gibi ptm7950yi yurt dışından artık alamıyoruz. Turkiyede de sarı sitelerde satılıyor sadece ve üstüne baya komisyon koyarak satıyorlar
içimden diyeceklerimi dedim bu yasa hakkında :giggle:
1771149279
evet amacım o yönde mecbur sarı sitedeki görece daha pahalı fiyatlardan alıcaz herhalde
1771149369
en ucuz 20mm 20mm buldum 2 laptop gpu ve cpu için yeter mi
Öncelikle Epic Games üzerinden zaten GTA 5 online oynayan biriyim. Steam ve Epic games aynı social club hesabına bağlı. Geçenlerde Steam üzerinden aynı social clubta olduğunu unutup GTA 5 satın aldım. İki farklı GTA 5 hesabım olsun istemiştim. Steam üzerinden daha hiç GTA 5i çalıştırmadım bile...
dcnin kendi icindeki giriş ses seviyesini diyorsan %30 da ona rağmen öyle
1766353945
bbaktım da insanlar genel olarak önermemiş
1766353965
hiçbir fikrim yok
Hyperx Cloud 3S kullanıyorum ama kulaklığın mikrofonu aşırı aşırı hassas odanın öteki ucundaki birinin konuşmasını çok rahat karşıya iletiyor. O yüzden bu kulaklığı satıp mikrofon konusunda o kadar hassas olmayan bir kulaklık önerir misiniz? 7.1 cart curt benim için önemli değil. Bir kulağım...
Yeni aldım. Dün gece 3 arkadaş valorantta sesli sohbet ediyorduk. Bir arkadaşım benim zaten yanımdaydı. Laptopu direkt yanımda açmıştı ve kulaklığı daha takmamıştı yani hoparlördeydi. Valoranttan bizle konuşan arkadaşın sesini önce arkadaşın laptoptan duyuyordum. Yani çok belli 1 2 saniyelik...