kozkanat isimli üyenin son içerikleri

1. kozkanat

3000 TL bandında mikrofon önerebilir misiniz?

Hyperx Solocast alacaktım ama 3 bin liraya başka seçenekler var mı bilmiyorum.
  2. kozkanat

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

dcnin kendi icindeki giriş ses seviyesini diyorsan %30 da ona rağmen öyle 1766353945 bbaktım da insanlar genel olarak önermemiş 1766353965 hiçbir fikrim yok
  3. kozkanat

o kadarına gerek yok ya. dediğim gibi kulaklık mikrofonu aşırı hassas odanın öteki ucundaki sesi nasıl duyabilirsin ya
  4. kozkanat

max 5k 1766353086 kablosuzdan kabloluya geçmek istemiyorum ya
  5. kozkanat

Hyperx Cloud 3S kullanıyorum ama kulaklığın mikrofonu aşırı aşırı hassas odanın öteki ucundaki birinin konuşmasını çok rahat karşıya iletiyor. O yüzden bu kulaklığı satıp mikrofon konusunda o kadar hassas olmayan bir kulaklık önerir misiniz? 7.1 cart curt benim için önemli değil. Bir kulağım...
  6. kozkanat

Hyperx Cloud 3S Wireless ses neden gecikmeli geliyor?

wireless ile 1 2 saniyelik gecikme olması mümkün değil. typ c üzerinden taktım
  7. kozkanat

Hyperx Cloud 3S Wireless ses neden gecikmeli geliyor?

Yeni aldım. Dün gece 3 arkadaş valorantta sesli sohbet ediyorduk. Bir arkadaşım benim zaten yanımdaydı. Laptopu direkt yanımda açmıştı ve kulaklığı daha takmamıştı yani hoparlördeydi. Valoranttan bizle konuşan arkadaşın sesini önce arkadaşın laptoptan duyuyordum. Yani çok belli 1 2 saniyelik...
  8. kozkanat

Yardım Superonline 1000Mbps 700TL geçmeli miyim?

Biz şu an 100lük tt altyapısına 650 veriyoruz. Tt altyapımız 1000i destekliyor. Superonline'nın bu kampanyası tt altyapısına uygun mu
  9. kozkanat

Hyperx Solocast fiyatı düşer mi?

Şu an 2k bandında satılıyor. Düşme indirime girme ihtimali var mı sizce?
  10. kozkanat

Floorp neden çok fazla ram tüketiyor?

Sadece 1 sekme açık o da burası ona rağmen bence cok fazla ram tüketiyor
  11. kozkanat

Hyperx Solocast 2 ülkeye ne zaman gelir?

Solocast 2 çıkmış ve yeni çıkmış. Türkiyeye gelmesi ne kadar sürer? Uzun sürecekse mecbur ilk solocasti alırım
  12. kozkanat

Öneri Sata 3 SSD için bir SSD kutusu önerir misiniz?

Eski laptopta 500GB Samsung 870 EVO modeli SSD vardı. Laptopa ne yapsam ne etsem adam edemedim en azından SSD kutusu alıp kendim harici bir depolama alanı olarak kullanmak istedim. Önerebileceğiniz typ-c ile bağlayabileceğim bir ssd kutusu var mı? Çok fazla model var ne alsam bilemedim
  13. kozkanat

Rüyalar ve kabuslar kasası satılır mı

İhtiyacın varsa sat gitsin çok düşünmüyorum ben öyle şeyleri
  14. kozkanat

Öneri Sekiro alinir mi ? 30 usd ?

Ben az önce "hikayeli oyuna para verilmez" yorumları mı gördüm?
Geri