Bende yaklaşık 30k fotoğraf var. Bunlar 10 yıldır biriken hem çektiğim hem de sosyal medyadan indirip bana gönderilen fotolar. Hepsi albüm şeklindeydi. Ancak yeni telefona geçince yedeklediğim fotolar dümdüz geldi. Birkaç tanesi dışında hiçbiri albüm halinde gelmedi. Bu sorunu nasıl çözerim?
Oyun oynarken pc kapanıyor sürekl. Garip olan Elden Ring oynuyorum full ayarlarda kapanmıyor. Ultimate Fishing Simülatör ya da Mafia Def. Edit. oynarken kapanıyor mesela. FİFA'da, No Man's Sky'da, Hogwarts Legacy'de kapanmıyor. Elden Ring olsun Hogwarts olsun bunlar Ultimate Fishing...
Hem ofis işleri hem de arada oyun oynamak için kullanacağım bir laptop istiyorum. Orta seviyeler ne kadar fiyatlarda bilmiyorum, siz bana örnekleri verirseniz, öneride bulunursanız sevinirim.
Anakartım: Msı B560M Pro-E Soket 1200
1000 lira bütçem var, beni üzmeyecek bir soğutucu istiyorum. Teknolojik ürünleri genelde Amazon'dan alıyorum. Ona göre de bir öneride bulunursanız sevinirim.
Elimde hs60 haptic vardı. Oyun stereo olduğu için iade ettim. Bütçemi yükselttim, bu parayı verdiğime üzülmeyeceğim kulaklık tavsiyesi arıyorum. Mümkünse Amazon'dan olursa iyi olur, başka yerden almayı tercih etmiyorum. Ancak şöyle bir şey de kafamı kurcaladı, az önce Donanım Arşiv'in bu...