kozmoss4 isimli üyenin son içerikleri

1. K

55 60 k arası laptop önerebilecek varmı

Gamegaraj gibi markalar olmasın bide işlemci Intel olması lazım bayadır arıyorum ama bir türlü karar veremedim
  2. K

Arkadaşlar bu laptobu almayı düşünüyorum sizce nasıl

https://m.n11.com/urun/casper-excalibur-g8701362-bv70x-c-i7-13620h-16-gb-500-gb-rtx5070-156-dos-dizustu-bilgisayar-82992404?magaza=casperexcalibur&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
  3. K

35 45 bine iş için laptop

lenovo yoga 2in1 var veya lenovo yoga slim 7 ikisinin arasında kaldım 2in1 hoşuma gitti ama performans açısından nasıl olur bilemedim sen ne diorsun hocam
  4. K

35 45 bine iş için laptop

35 45 bine performanslı ama sessiz şık bir laptop önerebilir misiniz?
  5. K

Intel arc b580 almalımıyım

intel i7 14700k işlemcim var ekran kartı almak istiyorum 10 15 k bütçem var intel arc b580 en mantıklısı gibi geldi bana ama alınır mı? bilemiyorum
  6. K

Sistemim uyumlu mu? ekran kartı almayı düşünüyorum

tamam yaparım saol yardımın için 1748705865 hocam şu 14700k kullanma meselesini anlatabilirmisin ne yapmam laızm
  7. K

hocam çok anlamam sistemden kutuların fotosunu atıyım sana düzelt dediğin kısımları düzeltebilirim kutuları bulabildiğimi çektim 1748705638 hocam biosu güncellemeye çekiniyorum aslında bu elektrik kesintisi falan olabilir die fan ayarlarını önerilende kullanıyorum zaten işlemci sıcaklığıyla...
  8. K

kanka sana şöyle söyliyim bunun konusunuda açtım ama biosta işlemci sıcaklığım 88 c ama uygulamalarda 40 civarı
  9. K

Biosta 88 derece sıcaklık uygulamada daha az gözüküyor

arkadaşlar biosta işlemci sıcaklığım 88c de sabit ama uygulamalarda 40 bandında gözüküyor bu sizce neden olabilir
  10. K

kanka benim demek istediğim o değildi sistem parçalarım birbiriyle uyumlu mu? uyumluysa ekran kartı alıcaktım çünkü bilgisayarım sorunlu gibi gelior bunun parçalarla bi alakası varmı onu merak ettim
  11. K

arkadaşlar sistemimi 1 yıldır falan ekran kartsız kullanıyorum oyunlarda falan sıkıntı çıkardığı için ekran kartı almayı düşünüyorum sistemdeki parçalarımın uyumlu mu? değilmi bana yardım edebilirmisiniz (ekran kartı önerirsenizde iyi olur)
  12. K

Sürekli mavi ekran alıyorum ve işlemci sıcaklığım 88 gösteriyor

Arkadaşlar bu sorunu neredeyse 6 aydır falan devam ediyor çok fazla şey denedim ama bir türlü çözemedim valorant oynarken bir anda mavi ekran aldım sonra ne zaman girmeye çalışsam belli bir hata mesajı alıp oyundan attı işlemci sıcaklığımla alakalı olduğunu düşünüyorum fotoğraflarını birakicam...
  13. K

Sıcaklık 88 gözüküyor normalmi

1710781178 Anakart Asus prime z790 araştırdım ama bir önceki anakartlarin ayarlarını bulabildim ayarlar kısmı değişmiş ve voltajida ayarlayamadim bir türlü 2 gündür bununla uğraşıyorum
  14. K

Sıcaklık 88 gözüküyor normalmi

Hayır 1710780970 Büyük ihtimalle tam güçte çalıştığı için oluyor güç tasarufuna alamıyorum bir türlü voltajlarinida ayarlayamadim 1710781047 Büyük ihtimalle tam güçte çalıştığı için oluyor güç tasarufuna alamıyorum bir türlü voltajlarinida ayarlayamadim
Geri