lenovo yoga 2in1 var veya lenovo yoga slim 7 ikisinin arasında kaldım 2in1 hoşuma gitti ama performans açısından nasıl olur bilemedim sen ne diorsun hocam
hocam çok anlamam sistemden kutuların fotosunu atıyım sana düzelt dediğin kısımları düzeltebilirim kutuları bulabildiğimi çektim
1748705638
hocam biosu güncellemeye çekiniyorum aslında bu elektrik kesintisi falan olabilir die fan ayarlarını önerilende kullanıyorum zaten işlemci sıcaklığıyla...
kanka benim demek istediğim o değildi sistem parçalarım birbiriyle uyumlu mu? uyumluysa ekran kartı alıcaktım çünkü bilgisayarım sorunlu gibi gelior bunun parçalarla bi alakası varmı onu merak ettim
arkadaşlar sistemimi 1 yıldır falan ekran kartsız kullanıyorum oyunlarda falan sıkıntı çıkardığı için ekran kartı almayı düşünüyorum sistemdeki parçalarımın uyumlu mu? değilmi bana yardım edebilirmisiniz (ekran kartı önerirsenizde iyi olur)
Arkadaşlar bu sorunu neredeyse 6 aydır falan devam ediyor çok fazla şey denedim ama bir türlü çözemedim valorant oynarken bir anda mavi ekran aldım sonra ne zaman girmeye çalışsam belli bir hata mesajı alıp oyundan attı işlemci sıcaklığımla alakalı olduğunu düşünüyorum fotoğraflarını birakicam...
1710781178
Anakart Asus prime z790 araştırdım ama bir önceki anakartlarin ayarlarını bulabildim ayarlar kısmı değişmiş ve voltajida ayarlayamadim bir türlü 2 gündür bununla uğraşıyorum
Hayır
1710780970
Büyük ihtimalle tam güçte çalıştığı için oluyor güç tasarufuna alamıyorum bir türlü voltajlarinida ayarlayamadim
1710781047
Büyük ihtimalle tam güçte çalıştığı için oluyor güç tasarufuna alamıyorum bir türlü voltajlarinida ayarlayamadim