kozmosxd isimli üyenin son içerikleri

1. K

TYT çalışma programı nasıl olmalı?

Merhaba, TYT çalışmaya başlayacağım. 5 ay içinde bitirmem gerek. Şimdilik günlük 3-4 saat civarı sürem var. Eğer ders çalışmaya kendimi alıştırırsam bu süre artabilir. Günlük çalışma süremi en verimli şekilde nasıl değerlendirebilirim bilmiyorum. Günlük neyi ne kadar çalışmalıyım? Herkese...
  2. K

Açık liseye hangi dönemden başlanır?

Hayır 2 sene kalınca otomatik sistem seni açığa alıyor zaten 1 sene kalıp geçen arkadaşlarım var
  3. K

1 kere sınıfta kalınca açık liseye geçilebiliyor hocam.
  4. K

11. sınıf 2. dönemde sınıfta kalan birisi seneye açık liseye geçtiğinde 11. sınıfın 1. dönemini yani 5. dönemi tekrardan okur mu yoksa 6. dönemden mi başlar?
  5. K

Yana düşen kasada ne sorunlar olur?

Kasama normalden fazla değer veriyorum dalga geçilcek bir şey yok hocam.
  6. K

Fanlarda görünen bir sorun yok teşekkürler.
  7. K

Halının üstündeki kasam ethernet kablosunun asılınmasıyla yana doğru düştü. İçindeki parçalar hassas olduğu için görünmeyen sorunlar olmasından korkuyorum. Daha önce yaşayan var mı kasa zarar görmüş müdür?
  8. K

GPU kullanımı normal mi?

Evet ama 98 de çok gibi geldi bi sorun yoktur umarım yeni aldım sayılır 1740845021 1080p hocam benimki
  9. K

GPU kullanımı normal mi?

rx 6600 ryzen 5600 kombinasyonu teşekkürler ilk sistemim %98 görünce fazla gibi geldi gözüme
  10. K

GPU kullanımı normal mi?

CS2'de 200fps civarı alırken 160 fpslere düştüğünü farkettim. GPU kullanımı normal mi sizce?
  11. K

Türk telekom şaka mıı

Benimkide normalkde böyle 1740842105 bi allahın kuluda indirdiğin bir şey var mı kontrol et dememiş pubg iniyomuş arkada kafayı yicektim :D
  12. K

Türk telekom şaka mıı

Düzelmesini bekliyorum ISS'yi değiştirsem mi acaba
  13. K

Türk telekom şaka mıı

hocam bu niye böyle
  14. K

minecraft hile kontrolü kaçma

çözümünü biliyorum ama söylemem :D
  15. K

Görev çubuğu ayarları

Sol üçlüyü nasıl kaldırabilirim?