Hocam merhaba yardım ettiğiniz için teşekkür ederim ama bilgisayardan fazla anlamıyorum biraz daha sade anlatma imkansız var mı eğer yoksada yinede tesekkur ederim en doğrusunu yapmak isterim
Arkakadaslar kendime Windows flashi hazirladim sonra 11 pro seçtim ve yükleme gerçekleşiyor fakat %78 gelince bilgisarim kapanıyor sonra bu siyah ekran çıkıyor ve sonra tekrar açılıp en başa mavi olan ekrana geri atıyor napmam lazım şuan yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar normal Netflix veya YouTube izlerken sorun yokken oyuna girince bu hatayı alıyorum ve hatayı aldığımda işlemci fanı ekran kartı fanjm duruyor sonra PC tekrar açıyorum sorun yok fakat tekrar oyuna girince aynı sorun bu neden olabilir pcyi 2 ay önce topladım fakat 2.3 haftadır böyle bı...
Arkadaşlar normal olarak kullanırken valorant girince maça girince sinyal yok ve güç tasarrufu diyor sonra bilgisayarı aç kapa yazınca tekrar açılıyor ama yine aynı sorun devam ediyor PC normaldeyken sorun yok oyuna girince sinyal yok hatası aliyorum bios pili çıkartıyorum görüntü ve sinyal...
Hayır kendime guvenemedim fakat şöyle bı şey var sistem iki aydır çalışıyor ama son 5 6 gündür boyle
1738421841
Bir de şuan elimde macun yok siparis edicegim
Arkadaşlar oyundayken beni bı anda siyah ekrana atıp sinyal yok hatası alıyorum bu sebepten olabilir mi işlemcim ryzen 7500f soğutucu phantom spirit pcye CMOS sifirliyirom 1 gün sonra yine aynı sorun occt testi power sse yaptım powerla alakalı bir sorun olabirli diye ama kapanmadı demek onla...
Arkadaşlar işlemcim ryzen 7500f sogutucu phantom spirit kasa rampage iceblade pro
Ama alt taraftaki 3 fan reverse occt testi açtım ve power seçtik ve sse bölümünü seçtim powerla alakalı bir sorun olduğunu düşündüm fakat işlemci 10.dakika 93 derece oldu
Sorun ise su valorant oynarken bı anda...
Sarı sitede 4000 TL'ye SteelSeries nova pro kablolu 4000 TL
Corsair virtuoso Xt 4500 TL kulaklığın kablosuz olması benim için çok önemli bir etken değil sadece hangisiyle daha iyi müzik ve ses kasadim bana yardım edermisiniz