Şöyle bir konu var ben buna baktım alınır gibi de sanki bu 3.nesil oledlerden gibi biri net bilgi verebilirmi 4.nesil mi?
1777400314
bide bu oledlerin fiyatlarını anlamadım yani 26-30k bandında dolaşıyorlar düşse bi 15-20 k arasına da alsak 2026'ya geldik be hocam bıktım ya
Şu mx-6 aldigimdan dolayi pişmanım aga yani bukadar kötü bir termal macun mu olur taş sanarsin düzgünce dokemiyorsun vs vs akışkanligi cok kötü ya bitti bide mx-7 nasıl deneyen varmı?
az önce 13900 e çektiğim anakartı şimdi 12900 e aldım diğerini iade ettim. teşekkür ederim bu anakart için indirim bekliyordum teşekkürler kral indirim işimize yaradı sayende
ah alamadım alamadım o lanet gün alsaydım keşke ama alacak da kart da yoktu limit te
1770159554
Ulan öyle bir durumdayız ki lanet olası OLED ler bi ucuzlamadı arkadaş piyasa 20 idi 30 a çıktı ya
Sorunu çözdüm sıkıntı ekran çözünürlüğündeymiş 1920x1080 alıyoruz ve şaka gibi değiştirilemiyor. ancak 4k çözünürlüğüne alamıyorum yarın ilk işim servisi arayıp sormak olucak 1920x1080 modunda çalışıyor anlamadim bilgisi olan varsa nasıl değiştirebilirim? Yada normalde böyle mi calisiyor bana...
arkadaşlar bir sıkıntı yaşadım şimdi olay şu normalde televizyonum always hdr olarak muhtemelen kullanıyordum. ancak televizyonumdaki garip durumdan dolayı sıfırladım. ve birden görüntü kalitesi aşırı kötüleşti. sdr moduna döndü renkler vs kalitesizlik geldi birden aksine hdr10 moduna geçince...
Yani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeli
1766576871
Bide ekstra olarak değişim mi olur?