Sorunu çözdüm sıkıntı ekran çözünürlüğündeymiş 1920x1080 alıyoruz ve şaka gibi değiştirilemiyor. ancak 4k çözünürlüğüne alamıyorum yarın ilk işim servisi arayıp sormak olucak 1920x1080 modunda çalışıyor anlamadim bilgisi olan varsa nasıl değiştirebilirim? Yada normalde böyle mi calisiyor bana...
arkadaşlar bir sıkıntı yaşadım şimdi olay şu normalde televizyonum always hdr olarak muhtemelen kullanıyordum. ancak televizyonumdaki garip durumdan dolayı sıfırladım. ve birden görüntü kalitesi aşırı kötüleşti. sdr moduna döndü renkler vs kalitesizlik geldi birden aksine hdr10 moduna geçince...
Yani uzaktan bakınca bariz belli oluyor sinerjide garantiye mi göndermek mantıklı sizce iade mi edilmeli
1766576871
Bide ekstra olarak değişim mi olur?
Monitörü satın aldım bugün elime ulaştı deneyim açısından monitörü beğendim renk canlılığı da çok iyi ışık sızması testi yapayım dedim sol alt köşe ile sağ alt köşe de ufak bir ışık sızması var sanırım normal midir? ilerleyen zamanlar da sıkıntı v.s yaşatır mı?
ölü piksel çıkmadı.
Parlaklık %100'de
yani hayatımda gördüğüm kadarıyla ölü piksel çıkmadı ancak ölü pikseli boşver ama abi bir panel bu kadar mı kötü olur anlamadım yani şöyle söyleyeyim menüden kontrast parlaklık %100 e çektim tık yok abi bi yanımdaki lgye bakıyorum bi yandaki ekrana bakıyorum akşam olmadı bi fotoğraf sallarım...
Ürün yeni geldi ve baktığım kadarıyla ben beğenmedim. renkler vsde güzel değil ben bir beğenemedim ya parlaklığı çok kısık gibi geldi önceki 144hz LG 27GL63T-B monitörümden 2kya geçiyim dedim ancak beğenemedim bi diğer monitöre bakıyorum LG kalitesi der susarım renkler aşırı iyi yani Panel...