Kozyrew isimli üyenin son içerikleri

1. K

Deadlockta davet atabilecek varmı?

hocam davet atınca anında düşüyormu arkadaş atmışta gelmedi hala davet.
  2. K

ekledim hocam podcast benim
  3. K

Deadlock oyununa davet atabilecek var mı

Benide davet edebilecek varmı???
  4. K

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım. Deadlock oynamak istiyorum davet atabilecek olan varsa çok sevinirim :)))
  5. K

Hangisini almalıyım?

Gamegaraj x5t 16 ramlisi 46k excalibur g870 ise 49k
  6. K

Hangisini almalıyım?

Arkadaşlar gamegaraj x5t 5050 ile excalibur g870 13620h 5060 modeli arasında kaldım sizce hangisini almalıyım? eem okuyorum yurtta ve kütüphanede gidecek .
  7. K

222 bin sıralama ile 243 binle kapatan bölüme girilir mi?

devlette yok vakıf var biliyorum fakat o kadar varlıklı bir aile değiliz yani vakıfa gidemem devlet üniversitesi olması lazım. Kıbrısı ayırdım çünkü gidemem.
  8. K

222 bin sıralama ile 243 binle kapatan bölüme girilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi makine mühendisliğini istiyorum, geçen sene 243K ile kapatmış benim de sıralamam 222.566. Aslında hemşirelik istiyordum ama gelmeyecek gibi duruyor Sivas bilim gelir mi? Son kontenjan değişiklikleri falan kafamı çok karıştırdı.
  9. K

Lineage os kurmalımıyım?

lineage os den redmi 12c rootlamayı bulamadım varsa bir rehberi atarmısınız? yeni yeni merak saldım bu işlere kusura bakmayın
  10. K

Lineage os kurmalımıyım?

merhaba arkadaşlar benim redmi 12c cihazım var. Bu cihaza lineage os kurmak istiyorum fakat ilk defa custom rom kurucam ve sizlere bazı sorularım var. 1-) lineage os kurarsam bankacılık vb. uygulamaları kullanabilirmiyim? 2-) gördüğüm bazı mesajlarda şarjın hızlı gittiği söyleniyor böyle bir şey...
  11. K

SBTÜ makine mühendisliği gelirmi?

Merhaba arkadaşlar bu sene yks'den 222k yaptım. Sivas bilim ve teknoloji üniversitesi makine mühendisliği bölümünü istiyorum geçen sene açılmış bölüm ve 243k ile almış. Yazsam gelirmi veya ne kadar geriye çeker düşüncenizi alabilirmiyim?
  12. K

Sivas Bilim ve teknoloji üniversitesi nasıldır?

Merhaba arkadaşlar sıralamam ile sivas bilim ve teknoloji üniversitesi makine mühendisliği(ingilizce) geliyor yeni kurulmuş bir üniversiteymiş sizce nasıldır tercih edilebilirmi?
  13. K

222k ile yerleşebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar sayısaldan 222k yaptım ve kayseride yaşıyorum. Sivas suşehri ve yozgat akdağmadeni hemşirelikleri 220k ile kapatmış 2024 de. Tercih edersem gelebilirmi?
  14. K

İdefix güvenilir mi??

https://www.idefix.com/lenovo-ideapad-3-15iau7-intel-i3-1215u-12-gb-1-tbssd-156-fhd-freedos-82rk00yatxar10-p-2295942 Bu laptopu almayı düşünüyorum sizce idefix güvenilir mi? alışveriş yapabilirmiyim?
Geri